Водени от принципите на почтеност, прозрачност и почтеност, които бяха

...
Водени от принципите на почтеност, прозрачност и почтеност, които бяха
Коментари Харесай

ГЕРБ с нов мощен залп срещу служебното правителство

 " Водени от правилата на честност, бистрота и честност, които бяха декларирани от служебния кабинет, изгледахме брифинга на и регионалните шефове. Очаквахме повече информация. Такава информация ние имаме и ще ви я предоставим ". Това съобщи Тома Биков на ексклузивен брифинг на ГЕРБ. 

" Ако съвещанието се води от Пламен Узунов, желаеме да попитаме в качеството си на какъв той води съвещанието “, сподели Биков.

От своя страна Христо Гаджев изброи кои лица, съгласно ГЕРБ, са част или принадлежат по някакъв метод на Българска социалистическа партия.

" Българска социалистическа партия се обявява с, само че не беше единствено той, само че и Антон Кутев, също беше народен представител на Българска социалистическа партия. Бузуков по времето на Орешарски, Стела Балтова “, сподели той.

" По-интересно е на второ равнище при зам.-министрите – Надя Клисурска и Иван " Кръстев, Пламен Славов, даде за образец той.

Георг Георгиев пък уточни лицата в регионалните шефове, които са близки до Българска социалистическа партия.

" Областните шефове бяха заменени, с цел да се подсигурява честното осъществяване на изборите, с цел да може участниците на идния избор да бъдат сигурни, че новите избори ще се проведат независимо. Но какво виждаме напълно фрагменти на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и за цвят ".

От своя срана Биков разяснява и наличието на Пламен Узунов в министерски съвет. " Нашата информация е, че Пламен Узунов води съвещанието, тъй като министър-председателят е щукнал нанякъде. Защо тъкмо Узунов участва на съвещанието? Това служебно държавно управление е политическо. То е коалиция сред Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и. Ние не споделяме, че това е нелегално, не споделяме, че конституцията не е спазена, само че държим да се носи отговорност. Защо тази коалиция не беше основана с третия мандат. Сега освен повтаряме злощастния опит от 2013-2014 година, само че и го надграждаме, като управляваме без парламент. Ние сме обезпокоени за демокрацията.

От през днешния ден и до изборите ще настояваме да се носи политическа отговорност за това което се случва. Служебното държавно управление е замислено като инструмент във времена на политическа рецесия, сега то излиза от своята функционалност. То сега работи за всички партии, които са против ГЕРБ.

Господин Борисов не е човекоядец, никой от нас не е човекоядец. Затова може да питате господин Рашков ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР