Воденето на интимен живот и неговото разнообразие е от съществено

...
Воденето на интимен живот и неговото разнообразие е от съществено
Коментари Харесай

6 любими секс пози на мъжете, мисионерската не е сред тях

Воденето на съкровен живот и неговото многообразие е от значително значение за една връзка. В един миг двама души си омръзват, стартират да се карат, да не приказваме, че една и съща поза в спалнята и разреждането на интимните милувки отегчават и унищожават още повече връзките им. Изпробването на разнообразни пози може да внесе „ пресен лъх “ в спалнята. Разбира се, с цел да изпитате непознати до момента страсти, излезте от зоната си на комфорт и го направете на някое ново място. Жените, както и мъжете имат своите желания в секса. Смята се, че представителите на мощния пол са по-претенциозни, въпреки всичко от тях се изискват доста повече старания по време на акта. Ето кои са най-любимите секс пози на мъжете:

Задна прашка
Една от най-използваните. При нея мъжът реализира цялостен надзор над дамата. Той може да задава темпото, както и да дефинира дълбочината на навлизане във вагината. Освен това тази поза е доста харесвана и от дамите. Тя е еднообразно комфортна и за двете страни.

Ездачка
Всеобщо е схващането, че понякога мъжете желаят да бъдат по-пасивни и по тази причина избират дамата да е от горната страна. Тази поза има това име, тъй като безусловно дамата сяда върху члена на мъжа и „ хваща юздите “. Той просто се любува на придвижванията ѝ, само че може и да ѝ помогне с няколко придвижвания изпод. От друга страна по този начин мъжът следи и се възбужда от женските извивки.

Ездачка на назад
Прилича доста на предходната поза, разликата е, че дамата е обърната с тил към мъжа. Контролът още веднъж е в нейните ръце, като самото състояние на тялото дава опция за надълбоко навлизане. Някои мъже обичат да гледат по какъв начин гърбът на дамата се извива под влияние на придвижванията на члена им.

Лъжички
Тази поза се употребява постоянно когато двамата са по-изморени и нямат опция за прекомерна гъвкавост. Въпреки това, стига да застанат в точната позиция, двамата могат да си доставят задоволително наслаждение. Жената е легнала на една страна, а мъжът е зад тила ѝ. Някои мачовци я избират и поради нещо друго – да гледат по какъв начин половинката им подтиква клитора си с ръка до момента в който работят откъм гърба.

Изправени
Това не е поза за всеки ден, само че сигурно би трябвало да я пробвате, когато сте по-разгорещени. Дали сте в асансьора, до кухненската маса или колата, вие ще усетите нещо по-различно. Разбира се, за правенето на секс в изправено състояние се изискват някои умения, размерът на члена също е от голяма важност. Понякога актът в това състояние не се харесва толкоз на дамите, само че подлудява мъжете, които обичат спонтанност.

Танц в скута
Трябва ви постоянен стол. Седнете в скута му, като се обърнете към него. Мъжете обожават по-близкия контакт и опцията да предизвикват придвижванията на ханша ви като го обгръщат с ръце. От друга страна гърдите ви ще са в прекомерно огромна непосредственост до очите им. Те може да ги галят, да дърпат косата ви или просто да ви гледат в очите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР