Водачът в световната ранглиста по тенис Новак Джокович похвали сънародника

...
Водачът в световната ранглиста по тенис Новак Джокович похвали сънародника
Коментари Харесай

Джокович хвали звездата от НБА Йокич

Водачът в международната класация по тенис Новак Джокович похвали сънародника си и баскетболист на Денвър Нъгетс Никола Йокич.

" Това, което Никола прави освен за сръбския, само че и за европейския баскетбол като цяло, е необикновено. Той е в пика на кариерата си. Никола е най-хубавият ", съобщи Джокович, представен от eurohoops.net.

" Ние супер доста се гордеем с него. Голям почитател съм му, както и на всичко, което прави. Не сме имали доста спортисти като него в историята на Сърбия, а той има своето място там. И към момента не е завършил ", продължи 36-годишният тенисист във връзка играча от Националната баскетболна асоциация (НБА).

" Мисля, че с времето се оценяваме един различен още повече и това, което вършим като експерти. И двамата сме фамилни хора и си допаднахме. Той е в действителност непосредствен със фамилията си, родината си и града си. Много е значимо в никакъв случай да не забравяш от къде идваш. Той доближи един от най-високите върхове в международния спорт и е измежду най-разпознаваемите спортисти в света. Просто е ужасно, че е от Сърбия ", сподели още Новак Джокович за Никола Йокич.
 Джокович с ново достижение - 400 победи на Мастърс шампионати
Джокович с ново достижение - 400 победи на Мастърс шампионати

Сърбинът мина втория кръг в Индиън Уелс
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР