Водачът в основната схема на и номер 1 в световната

...
Водачът в основната схема на и номер 1 в световната
Коментари Харесай

Алкарас срещу Медведев на полуфинал на Уимбълдън

Водачът в главната скица на и номер 1 в международната класация Карлос Алкарас се класира за своя първи полуфинал в Лондон. Той победи в три сета Холгер Руне. Алкарас се бори 2 часа и 23 минути и завоюва след 7-6(3), 6-4, 6-4. Срещата влезе в историята като първи четвъртфинал в Лондон сред двама състезатели под 21 години.

След като двамата си размениха мини-брейкове, ненавременна двойна неточност даде преимуществото на Алкарас. Испанецът се възползва, направи четири поредни точки и завоюва тайбрека в първия сет за малко повече от час.

Испанецът продължи да сервира доста решително без да позволява благоприятни условия за пробив. И след един пробив във втория сет поведе с 2-0. В третия сет Руне съумя да се избави при 5-3, само че нямаше сили да пробие.

Съперник на Алкарас на полуфинала ще е Даниил Медведев. Руснакът постави завършек на очакванията на Кристофър Юбенкс, само че трябваше да мине през невероятна борба в пет сета. Медведев завоюва след три часа на корта и 6-4, 1-6, 4-6, 7-6(4), 6-1. За него това е първи полуфинал на Уимбълдън.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР