Водачът на листата на коалицията ПП/ДБ в Плевен Радостин Василев

...
Водачът на листата на коалицията ПП/ДБ в Плевен Радостин Василев
Коментари Харесай

Очевидци в шок! Руди Гела вилнее в Плевен. Нахлул със свитата си в офиса на ИТН заради… мебелите

Водачът на листата на обединението ПП/ДБ в Плевен Радостин Василев и свитата му са нахлули в офиса на „ ИТН “, намиращ се на ул. „ Васил Левски “ в центъра на града, оповестява като се базира очевидци на случилото се.
Помещението се намира на към 200 метра от някогашния офис на Има Такъв Народ, който сега се употребява от Василев за акцията му като част от „ Продължаваме промяната “. Бившият министър решил да се прави на забавен, претендирайки за благосъстоятелност върху мебели, само че единственият дежурен по това време член в офиса на Има Такъв Народ не му останал задължен и след замяна на реплики съумял да охлади ентусиазма му.
Представител на партията на Слави Трифонов удостоверил за случката, само че за момента от плевенската конструкция на Има Такъв Народ не желали да разгласяват детайлности с претекста, че „ не желаят да се цапат повече с името на Радостин Василев “.
Припомняме, че преди дни Василев си навлече гнева на плевенската общност поради отправени закани към жител, който снимал погрешно паркирания му автомобил.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР