Водачът на листата и областен координатор на ГЕРБ Хасково е

...
Водачът на листата и областен координатор на ГЕРБ Хасково е
Коментари Харесай

Делян Добрев е в болница с коронавирус, утре го изписват

Водачът на листата и регионален координатор на ГЕРБ Хасково е с ковид в болничното заведение в Хасконо. " Утре ме изписват ", сподели той пред БНР. " Партия ГЕРБ възвърне, само че в действителност не е губила политическо доверие в мен, доверие загуби, тъй като беше наказана за клюка ". Това сподели Делян Добрев във връзка случая, поради което той напусна Народното събрание. 
" Мечтаем си да вземем 4 от осемте мандата в Хасково " сподели още той.
Че Добрев и в Хасковската болница, заяви Станислав Дечев от ГЕРБ, който показа листата за Хасковски район, съобщи " 24 часа ".
 Делян Добрев щял да заведе фамилията на отмора с парите от Елена Йончева Делян Добрев щял да заведе фамилията на отмора с парите от Елена Йончева
Не кадрувам и не желая да кадрувам повече, съобщи някогашният министър на енергетиката и регионален координатор на ГЕРБ в Хасково Делян Добрев...
" Това е единствената листа в Хасковска област, която е напълно от локални претенденти, престижи в своята област, потвърдени експерти от разнообразни обитаеми места в района. Това е листата, която ще получи най-широка поддръжка на парламентарните избори и ще завоюва следващата победа за ГЕРБ-СДС ", сподели Станислав Дечев.
Коалиция ГЕРБ-СДС записва единствената листа в район Хасково, формирана напълно от локални претенденти за депутати. Документите бяха входирани от общинския координатор на ГЕРБ Хасково Станислав Дечев в наличието на част от претендентите за депутати.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР