Водачът на ДПС Мустафа Карадайъ прояви изключителна предпазливост в първите

...
Водачът на ДПС Мустафа Карадайъ прояви изключителна предпазливост в първите
Коментари Харесай

ДПС остави без отговори всички важни въпроси

Водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ прояви изключителна нерешителност в първите си мнения и на процедура не даде никакви отговори на значимите въпроси.

По отношение на идния балотаж сред Румен Радев и Анастас Герджиков на президентските избори Карадайъ означи, че придвижването първо ще изчака да се изяснят изборните резултати от първия тур и по-късно ще заеме позиция.

Същото съобщи и за бъдещата роля на Движение за права и свободи в идващия парламент. Водачът на Движение за права и свободи изясни само, че придвижването е способно да договаря с всички парламентарно показани партии и обединения. Единственото изискване, което слага пред искащите да сформират постоянно държавно управление, е същото, което заявяваше и в предния парламент: „ възобновяване на държавността и на демокрацията ” в страната.

Също по този начин внимателно той разяснява и изборните резултати на партията. Изненадващо Карадайъ изобщо не се похвали с високата изборна интензивност измежду изселниците в Турция. „ И на предходните избори имаше опашки ”, подсети той и още веднъж повтори репликата си, че би трябвало да се изчакат окончателните данни. Умерено се изрече и за представянето на Движение за права и свободи в страната – уточни, че партията резервира относителната си тежест.

Карадайъ също означи обстоятелството за ниската изборна интензивност. Но не предложи пояснение, а единствено уточни, че е нужен разбор.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР