Водач на товарен автомобил на 61-годишна възраст е загинал на

...
Водач на товарен автомобил на 61-годишна възраст е загинал на
Коментари Харесай

Шофьор загина при удар на камион на входа на Капитан Андреево

Водач на товарен автомобил на 61-годишна възраст е умрял на място след пътен случай на автомагистрала " Марица " на входа към Граничния контролно-пропускателен пункт " Капитан Андреево ", оповестиха от Регионалния пресцентър на Министерство на вътрешните работи в Хасково.

Вчера към 16:30 часа на километър 215 на аутобана на пътна връзка от автомагистралата към входа за товарни коли на пункта 54-годишен турски лидер на тир е блъснал сътрудника си свиленградчанин, който се е намирал зад товарната си кола с прикачено полуремарке. От удара българският лидер е умрял на място. Пътните служители на реда са създали проба на турския водач за алкохол и опиати, пробите му са негативни. Той е арестуван до 24 часа по формираното досъдебно произвеждане, допълниха от полицията.

Предишният случай в района с прегазен, приключил с лишаване на живота, бе на 11 юни в хасковското село Конуш. Тогава румънски екскурзиант на път за Егейско море блъсна с автомобила си 75-годишен мъж от крумовградското село Бук, който живеел в хасковското село Въгларово. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР