Водач на микробус е блъснал дете на пешеходна пътека в

...
Водач на микробус е блъснал дете на пешеходна пътека в
Коментари Харесай

Микробус е блъснал дете на пешеходна пътека в шуменския квартал Дивдядово“

Водач на микробус е блъснал дете на пешеходна пътека в шуменския квартал „ Дивдядово ".

Автомобил се е извърнат по таван до с. Панайот Волов. За двете пътни катастрофи, станали в границите на към 40 минути през днешния ден, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи в Шумен. 

Микробусът е блъснал 10-годишно момче на пешеходна пътека в квартал „ Дивдядово “ към 15:00 часа. Детето е откарано от екип на незабавна помощ в болничното заведение в регионалния град. След обзор е открито, че има хематом в главата и фрактура на черепа, и е настанено за лекуване в болничното заведение. Към момента няма директна заплаха за живота му, посочи представителят на ОД на Министерство на вътрешните работи в Шумен Ася Йорданова. Тя уточни, че лидерът на „ Мерцедес Спринтер “, с шуменска регистрация, е на 60 години, от Шумен. Той е дееспособен водач, тестван е за алкохол и опиати, като пробите му са негативни. 

В шуменската полиция малко по-късно е получен и сигнал за извърнат по таван автомобил, покрай с. Панайот Волов, на пътя Шумен - Силистра. Водач на лека кола „ Опел Астра " с плевенска регистрация при придвижване изгубил надзор над автомобила и малко преди селото се е преобърнал по таван на пътното платно. Шейсет и две годишният водач е незасегнат, тестван е за алкохол, тестът му е негативна, уточни Йорданова. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР