Водач на лек автомобил е заплашил с пистолет шофьор на

...
Водач на лек автомобил е заплашил с пистолет шофьор на
Коментари Харесай

Мъж размаха пистолет на шофьор на автобус на Тракия

Водач на лек автомобил е заплашил с револвер водач на рейс по време на изпреварване на автомагистрала „ Тракия “. Извършителят е арестуван за 24 часа за безчинство на пътя в районно управление (на МВР) „ Полиция “ - Чирпан, заяви шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора старши комисар Георги Хаджиев, представен от БНР.

Инцидентът е станал малко след Чирпан в посока София, където поради ремонт на автомагистралата трафикът е усложнен и постоянно се образуват километрични колони от коли. Конфликтът зародил при изпреварване на варненски рейс цялостен с пасажери.

По данни на пасажерите в рейса водачът на бяла „ Шкода “ размахал револвер на сътрудника си. При разпитите причинителят, който е от София, обяснил, че е бил предизвикан от другия водач, който по-рано го засякъл на пътя, посочи старши комисар Хаджиев.

След сигнал на тел.112 на място е дошъл наряд от полицейския сектор в Чирпан, който задържал водача на лекия автомобил.

Пистолетът на водача, който е ловджия и има и други оръжия, е законно притежаван, само че разрешителното му да носене ще бъде отнето. По данни на полицията той е с чисто престъпно досие.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР