Внукът на вожда Георги Димитров, който носи неговото име, организира

...
Внукът на вожда Георги Димитров, който носи неговото име, организира
Коментари Харесай

Внукът на Георги Димитров организира протест за оставка на `Меркелът на Балканите`

Внукът на вожда Георги Димитров, който носи неговото име, провежда митинг на следващия ден пред Министерски съвет.

Събитието " Да Му дръпнем шалтера!Оставка! " ще се организира от 9 до 21часа, написа на страницата му във фейсбук. 380 души са натиснали иконката " ще участвам ". 

Въпросният Истанбулски дилър на скъпия ток, третия пол и третия незаконен мандат, Борисов, е рисков за човешкия жанр, националната сигурност, публичното здраве, умствения статус на народа и териториалната целокупност на България. Меркелът на Балканите  води България и горките Балкани към национална и районна злополука
Настояваме за: Незабавна оставка на джендър-правителството. Служебен кабинет за пречистване на Бардака.
Смяна на Системата. България над всичко! За нов курс и нова власт!, зоват уредниците Георги Димитров и Йордан Мичев, деятел на Българска социалистическа партия, който към този момент живее във Англия. 

Още един митинг се провежда на следващия ден от 11 часа на същото място. Той е разгласен като Протест против измамата в ЧЕЗ, проведен във фейсбук от Защото ми пука за България. Заявилите, че ще отидат на този митинг в обществената мрежа, са 125. 

Българска социалистическа партия ще взе участие в народен митинг против договорката с ЧЕЗ на следващия ден от 11 часа пред постройката на Министерския съвет.

Българска социалистическа партия дава рамо на митингите с рейсове. 

От фейсбук страницата на партийната конструкция на Българска социалистическа партия в Дупница излиза наяве, че партията дава рамо на митингите с хора и рейсове от провинцията. Скъпи съграждани на 07.03 2018г. от 11.00 часа. се провежда народен митинг пред Министерския съвет във връзка договорката с най-голямото ни електроразпределително сдружение - ЧЕЗ. Време е вместо да се възмущаваме от всичко това да излезем на улицата и ясно да заявим, че тази страна е и наша. Поканата е за цялото будно българско общество,без значение от партийната принадлежност.За искащите от гр. ДУПНИЦА, рейсовете ще тръгнат в 9.00 ч. от Спортна зала - гр.Дупница на 07.03.2018г., написа във фейса БСП-Дупница.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР