Внукът на Елвис Пресли Бенджамин Кио се е самоубил. Той

...
Внукът на Елвис Пресли Бенджамин Кио се е самоубил. Той
Коментари Харесай

Самоуби се внукът на Елвис Пресли

Внукът на Елвис Пресли Бенджамин Кио се е самоубил. Той е на 28 години, оповестява TMZ.

Източници от полицията са прецизирали за изданието, че внукът на именития артист е открит мъртъв в жилището му в Калабасас, щата Калифорния.

Бенджамин Кио е наследник на Лиза Пресли, щерка на Елвис, и музиканта Дани Кио. Младият мъж, сходно на Елвис, беше музикант и приличаше доста на външен тип на дядо си, написа TMZ. За живота му като цяло обаче се знае малко.

" Сърцето ѝ (на майката на Бенджамин) е разрушено, тя е съкрушена, само че се пробва да остане мощна поради 11-годишните близнаци и най-голямата си щерка Райли. Тя обичаше това момче. Той беше любовта на живота ѝ ", сподели мениджърът на Лиза Пресли Роджър Видиновски.

Елвис Пресли умира през 1977 година на 42-годишна възраст, само че продължава да бъде икона на американската поп просвета, един от трите най-купувани солисти в света. В света са продадени повече от милиард записи и компактдискове от Пресли, които той е записал през живота си от 150 албума, достигнали златен, платинен или мултиплатинен статус. Три пъти в живота си той получава статуетки за премия Грами, а 18 песни на Елвис заемат първо място в класациите на Billboard.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР