Внучката на Тодор Колев - Теодора Кулева нагорещи до крайност

...
Внучката на Тодор Колев - Теодора Кулева нагорещи до крайност
Коментари Харесай

Внучката на Тодор Колев блесна гола в кабаретно шоу ВИДЕО


Внучката на Тодор Колев - Теодора Кулева нагорещи до прекаленост обществените мрежи с това, което сподели. Актрисата, която видяхме и в паметния медицински сериал " Откраднат живот ", е повече от изкусителна.

Причината да наподобява по този метод се оказа особено кабаре шоу, в което Теодора взима присъединяване. Нейният номер е въртенето на обръч, с който поддържа и фигурата си. Но въртене на обръч по жартиер, корсет, изрязани и впити костюми, мрежести чорапогащници... В един от скечовете Теодора е даже без сутиен, а на зърната на гърдите си е сложила звездички.

Еротичното осъществяване актрисата дефинира като " едно от най-интересните и вълнуващи неща ". " Бурлеската е занимателен, само че и сексуален театрален акт, който до момента не е юридически в България ", споделя още внучката на Тодор Колев, за шоуто си, което кръщава " Бум кабаре ".

Влечението на Кулева по този вид изкуство е от Лондон, където дълго време живее и където среща половинката си Джоузеф Гууд. В лондонските артсвърталища тя е не просто фен - играе с обръч на тамошните подиуми. А актьорството е оставила от дълго време на назад във времето.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР