Внучката на софиянката Силивия Вартанян, която след емиграцията във Франция

...
Внучката на софиянката Силивия Вартанян, която след емиграцията във Франция
Коментари Харесай

Гаджето на Мбаппе е с български корени, внучка е на Силви Вартан


Внучката на софиянката Силивия Вартанян, която след емиграцията във Франция става попзвезда като Силви Вартан, е гаджето на голмайстора на Световното състезание Катар Килиан Мбаппе, написа 19 минути.

Ема, която е на 25, е щерка на Дейвид Холидей. Известният в края на 80-те и началото на 90-те години артист е наследник на Силви Вартан от брака й със супергероя на френската попмузика Джони Холидей.

По майка тя пък е правоприемник на фамозната мултимилионерска фамилия на най-известния строителен бизнесмен на Лазурния бряг Пастор. Семейството е второ по авторитет в Монте Карло след княжеското. Нашето момиче е модел и към този момент се опитва като актриса в сериал на Първи канал на френската телевизия.

Знаменитостите са описвани в медиите като любовна двойка още от Коледа на предходната година, когато излезе първата обява за тях във френската клюкарска преса. Нито Ема, нито футболистът обаче до момента са поискали да разясняват връзките си. Питани неведнъж от публицистите, изключително напролет, когато бяха забелязвани и на стадиона на неговия клуб Пари Сен Жермен и на разходка в увеселителен парк, те хвърлят в пространството двусмислени изречения.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР