Внимателно с . Новият вариант на вируса е вече в

...
Внимателно с . Новият вариант на вируса е вече в
Коментари Харесай

Околийски: България няма да се размине с пета, шеста, седма вълна


Внимателно с . Новият вид на вируса е към този момент в Белгия. Това съобщи представителят на СЗО у нас Михаил Околийски в студиото на Българска национална телевизия. България ще бъде застигната от 5-та, 6-та или 7-ма вълна, уверен е той, за което и предизвести.

Нормално е вирусът да се развива и тази нова вълна не е нещо ненадейно . Има към момента 30% неимунизирани в Европа и това дава плодородна почва за развиване на вируса. Като изцяло обикновено той дефинира реакцията на и в редица европейски страни. Това са държавни управления, които желаят да предпазят своите жители, съобщи Околийски.

Чудеса от смелост е направил министъра във връзка с включване на здравни ограничения в Плана за възобновяване и резистентност, само че по този начин или другояче едно служебно държавно управление е с по-скоро вързани ръце, оцени работата на министър Кацаров Околийски.
 Тревога по света поради новия
Тревога по света поради новия " африкански " вид на ковид

Много страни вкарват спомагателни ограничения, СЗО предложи да не се бърза

26% от българските медици са имунизирани по данни на СЗО . Михаил Околийски уточни, че здравната организация разполага с разнообразни данни от тези на Министерство на здравеопазването и то без да разясняват поръчките на предходното държавно управление, което " говореше за 100% отбрана измежду здравното съсловие ". И до момента медици дават жертви, излизат от строя да се лекуват и то дълго. Околийски не може да си изясни тази опозиция и обезверение точно измежду здравното съсловие.

Как българският доктор да се имунизира - това е доста значим въпрос и той би трябвало да бъде насочен към БЛС. Още първоначално се позволи персоналните лекари да не бъдат въвлечени в акцията по имунизиране, те не бяха направени сътрудници в тази акция по имунизация, в това число и че лекари популяризират тайни теории.

При учителите ваксиналното покритие е малко по-високо - 34% отново по данни на СЗО. Но все пак при обстоятелствата от застаряващо съсловие за Околийски обстановката е извънредно неразбираема.

Последното проучване на организацията демонстрира, че едвам 12% са безапелационните съперници на имунизациите , останалите са по този начин наречените скептици, които могат да бъдат уверени и върху това би трябвало да се акцентира, предложи Околийски: " Ползите от имунизацията не стигнаха до ушите, а и сърцата на жителите. "
 The Economist: Задължителната имунизация набира сили в Европа
The Economist: Задължителната имунизация набира сили в Европа

Смъртоносната нова Covid вълна в Европа е посрещната от радикализация и агресия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР