Внимание, текстът съдържа спойлери за Белият лотос сезон 2.Белият лотoс

...
Внимание, текстът съдържа спойлери за Белият лотос сезон 2.Белият лотoс
Коментари Харесай

Всичко, което знаем за Белият лотос сезон 3

Внимание, текстът съдържа спойлери за " Белият лотос " сезон 2.

" Белият лотoс " евентуално разполага с най-хубавия PR екип в хотелиерския бизнес, щом хората не престават да вършат резерации в него макар серията от убийства.

HBO към този момент даде светлина за трети сезон, който ще се снима в първокласен курорт в Тайланд, а към този момент са ясни и съвсем всички от актьорите в основните функции.

Дали Таня ще се появи още веднъж в сюжета (под една или друга форма), това към този момент знаят единствено режисьорът Майк Уайт и актрисата Дженифър Кулидж, която изживя нов напредък в кариерата си с помощта на страхотната си роля в " Белият лотос " 1 и 2.

Но сигурно е ясно, че ще забележим завръщането на най-малко една от героините от Сезон 1, директно обвързвана със сюжетната линия на депресираната милионерка Таня.

Ето всичко, което би трябвало да знаем за продължението на известната антология.

Кога излиза " Белият лотос " сезон 3?

Стачките на сценаристите и на актьорите в Холивуд несъмнено способства към забавянето на продукцията.

Премиерата на новия сезон беше планувана за тази година, само че заради изключителното спиране на работата в Холивуд тя бе отсрочена до 2025 година Късната дата е доказана и от HBO Max.

Това ще е забавяне с най-малко 2,5 години по отношение на последния сезон (който дебютира през октомври 2022).

`Къде

Къде ще се развива действието в " Белият лотос " сезон 3?

HBO разгласи, че сериалът ще стартира да се снима в Кох Самуи, Пукет и Банкок през февруари. За да поддържа снимането и популяризирането на новата част HBO си партнира с Туристическата администрация на Тайланд.

Изборът на азиатската дестинация идва след два сезона на островите Мауи (Хавай) и Сицилия (Италия), като шоурънърът Майк Уайт подсказва, че сюжетът ще включва и хрумвания от източната вяра и нематериалност.

Първоначално имаше спекулации, че действието ще се развива в Токио, само че очевидно продуцентите са решили да се възползват от разнообразието на местоположения и вероятни сюжетни линии в Тайланд.

Кой ще бъде в актьорския състав?

През януари HBO разгласи имената на новите артисти в " Белият лотос ". Това са Милош Бикович, Кристиан Фридел, Моргана О`Райли, Лек Патравади и Шалини Пейрис.

Към състава се причисляват още Лесли Биб, Кери Кун, Дом Хетракул, Джейсън Айзъкс, Мишел Монаган, Паркър Поузи, Наташа Ротуел и Тайм Таптхимтонг.

Кери Кун е в състава на различен звезден сериал на HBO - " Позлатената ера ", а през 2014-2017 година беше в една от основните функции на сериала " The Leftovers ".



Джейсън Айзъкс няма потребност от показване за почитателите на " Хари Потър ". Британският артист играеше Луциус Малфой във филмовите акомодации, известен е и с ролята си в сериала The OA по Netflix.

Мишел Монаган влиза в " Белият лотос " с дълга филмография, в която влизат заглавия като " Мисията невъзможна ", " Превъзходството на Борн ", хитовият първи сезон на " True Detective " и доста други.

Паркър Поузи е позната от паметни за времето си филми като " Dazed and Confused ", " Блейд ", " Писък ", а за последно се снима в " Beau is Afraid " с Хоакин Финикс.



Наташа Ротуел e единствената (засега) актриса, която е играла и в по-ранен сезон на " Белият лотос ". В Част 1 тя беше в ролята на Белинда - шефката в спа-центъра на хотела, която мечтаеше да стартира личен бизнес и се надяваше, че Таня (Дженифър Кулидж) ще ѝ помогне със сериозна инвестиция.

Лесли Биб e модел и актриса, позната от по-второстепенни функции, само че от филми като " Iron Man ", " Law Abiding Citizen ". Тя е дългогодишната партньорка на носителя на " Оскар " Сам Рокуел.

`Всичко, Милош Бикович е прочут в България с ролята си на Мараш от сръбския сериал " Южен вятър ". През 2014 година той участваше и в номинирания за " Оскар " съветски филм " Левиатан ". Сърбинът с съветски паспорт има противоречива известност през последните години, защото обществено поддържаше Русия след нашествието в Украйна, и е посещавал окупирания полуостров Крим.

Кристиан Фридел беше част от актьорския състав на страхотния немски " Babylon Berlin ", a напълно скоро участваше в един от най-хубавите нови филми на 2023 " The Zone of Interest " в ролята на командира на концлагера Аушвиц.



Моргана О`Райли е австралийска актриса, която също е известна в родната си страна с помощта на присъединяване си в сериала " Neighbours ".

Шалини Пейрис e родена в Шри Ланка, само че е живяла и в Нюкасъл, Хонконг и Лондон. По-известните ѝ функции са в сериала " The Ark ", английския филм " Вера " (2019) и други

Лек Патравади, Дом Хетракул и Тайм Таптхимтонг са представителите на Тайланд в кастинга за третия сезон на " Белият лотос ". И тримата са взели участие в много филми в своята страна и ще е забавно да ги забележим.

Както и в сезон 2, актьорският състав е изцяло друг от миналата част, с едно изключение.

В предходния сезон това беше несравнимата Дженифър Кулидж.

Заради привързаността на Майк Уайт към героинята ѝ Таня – и персоналното му боготворене към актрисата, която се превъплъщава в нея – много от почитателите се надяват, че шоурънърът може да я върне макар съдбовния ѝ край.

Самият той " флиртува " с тази концепция от известно време, въпреки че остава неразбираемо по какъв начин би се осъществила, без да засегне качеството на сюжета. Възможно е Уайт да спекулира единствено с цел да отвлече вниманието от гибелта на Таня във финала. Но също толкоз евентуално е и Таня да се появи през идващия сезон, да вземем за пример през ретроспекция на нейния по-ранен живот.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР