Внимание, леко спящи: Намерихме матраците от мемори пяна, които можете да закупите онлайн

...
Мемори пяната е популярен материал за матраци, но подходящ ли
Коментари Харесай

Мемори пяната е популярен материал за матраци, но подходящ ли е за вас? Е, кажете го така: ако споделяте легло с някой друг -- особено с някой, който е, да кажем, непостоянен -- наистина искате да помислите за матрак с пяна.

„Мемори пяната е известна за добро изолиране на движението за необезпокояван сън, което е предимство, ако споделяте леглото“, каза д-р Джереми Денинг пред CBS Essentials. Д-р Денинг е неврохирург в Dallas Neurosurgical & Spine.

Свързани: 

И какъв тип спящ може да се възползва от матрак с мемори пяна?

„Тези матраци могат да предложат отлични облекчаване на налягането и изолиране на движението, което може да бъде от полза за всички видове спящи“, д-р Рахул Шах каза пред CBS Essentials. Д-р Шах е ортопедичен гръбначен хирург.

Напред, отлични матраци от мемори пяна, които можете да пазарувате сега, плюс повече информация за това какво да търсите при матраци от мемори пяна. Има любима на рецензентите опция за вашия бюджет.

Най-добрите матраци от мемори пяна, които можете да закупите онлайн

Ето бърз преглед на най-добрите матраци от мемори пяна през 2023 г.

Страхотен за горещи спящи: матрак Serta Arctic Premier Най-добрият средно твърд матрак: матрак Sweetnight в кутия Най-популярният на Nectar: ​​матрак Nectar Sleep Premier Изберете вашата твърдост: матрак Saatva Classic Помага за облекчаване на напрежението: матрак Casper Голяма гама от размери: матрак Brooklyn Bedding Dreamfoam Essential

Пазарувайте най-добрите матраци от мемори пяна, които можете да закупите онлайн. Цените са посочени за матраци с кралица размер, въпреки че всички се предлагат в различни размери. Намерете опции от Serta, Casper, Saatva и други.

Страхотно за хора, които спят горещо: матрак Serta Arctic Premier

Матракът Serta Arctic с мемори пяна осигурява охлаждащо облекчение през цялата нощ. Системата Reactex на Serta разпръсква топлината далеч от тялото, което води до легло с 15 пъти по-добра охлаждаща мощност от всеки друг матрак Serta.

Предлага се като дунапрен или хибриден матрак, като се използват материали от мемори пяна CustomFit HD на Serta и мемори пяна EverCool Fuze Gel. Този матрак за горещо спящите се предлага в двойни размери XL, queen, king и California king.

Защо харесваме матрак Serta Arctic Premier:

Страхотен е за горещо спящи. Идеален е за странично спални. Предлага се като дунапрен или хибриден матрак. $3899 в Amazon

Най-добрият матрак със средна твърдост: матрак Sweetnight в кутия

Този матрак от мемори пяна е рекламиран като устойчив на провисване – задължителен за всеки, който обича да спи по корем, но не иска да се чувстват сякаш са потънали в матрака си.

Основната спалня е конструирана с индивидуално опаковани вътрешни пружини и разполага с гел мемори пяна за опора и облекчаване на налягането.

Този матрак със средна твърдост се предлага в пълен, queen и king размер.

Кралският размер в момента е $418 след купон, намален от $545.

Защо харесваме матрак Sweetnight: 

Той е страхотен за купувачи с ограничен бюджет. Идеален е за спящи на корема. $418 в Amazon


Най-популярният матрак на Nectar: матракът Nectar Sleep Premier

Най-популярният матрак на Nectar Sleep, Nectar Sleep Premier, е най-добрият вариант за горещи спящи. Матракът с оценка от 4,7 звезди е направен с технологията за охлаждане с двойно действие на Nectar, която реагира на температурата на тялото ви, за да ви помогне да спите прохладно.

„Има сутрини, в които се събуждам в същата поза, както когато съм заспал“, казва клиент на Nectar Sleep. „Винаги се радвам, когато това се случи! Това никога не се е случвало с предишния ни матрак (покрити с мемори пяна). Освен това матракът диша добре.“

Изберете от седем размера.

Защо харесваме матрак Nectar Sleep Premier:

Той разполага с абсорбиращи топлината полиетиленови влакна, които помагат за отвеждане на излишната телесна топлина, за да се насърчи по-хладен сън.
Направен е от материал с фазова промяна, който реагира към променящата се температура на тялото ви, за да можете да се чувствате комфортно.
Матракът може да бъде поръчан като матрак с мемори пяна или като хибриден матрак срещу допълнително заплащане. $999 в Nectar

Изберете вашата твърдост: матрак Saatva Classic

Този матрак Saatva с оценка от 4,8 звезди се предлага в две височини и различни нива на твърдост, вариращи от плюшено мек до твърд. Предлага два слоя намотки и горна част на възглавницата, пълна с мемори пяна за освобождаване на налягането. Saatva също така предоставя щедър, безрисков пробен период от 180 нощувки, така че можете да спите според решението си.

Матракът се предлага в две двойки, за да се разделят калифорнийските кралски размери. Размерът Queen (на снимката) сега е $1696, намаление от $1995.

„Толкова дълго търсихме точния матрак,” казва клиент на Saatva. „Плюшената мека определено е най-подходящата. За спане отстрани и отзад, този матрак е перфектен. Събуждам се без болки и се чувствам добре отпочинал.“

Защо харесваме матрак Saatva Classic:

Това е любима опция за матрак на CBS Essentials. Матракът се предлага в различни нива на твърдост, височини и размери според вашите предпочитания. Включва пробен период без риск, ако промените решението си. $1696 при Saatva

Помага за облекчаване на напрежението: матракът Casper

Тази нова опция е най-достъпният матрак на Casper досега. Вдъхновен от оригиналния матрак Casper, тази основна спалня включва слоеве от характерната за Casper пяна и първокласна мемори пяна, както и технологията AirScape на марката, за да облекчи натиска, да ви помогне да останете хладни през нощта и да осигурите дълготрайна подкрепа.

Това е класическото изживяване на Casper, което обичате, само на по-добра цена. Този матрак за хора с горещи спания се предлага в размери twin, twin XL, full, queen, king и California king.

Защо харесваме матрак Casper:

Страхотен е за странично спане. Удобен е за горещо спящи. Този матрак се предлага в широк диапазон от размери. $995 в Casper

Голяма гама размери: матрак Brooklyn Bedding Dreamfoam Essential

Матракът Dreamfoam Essential на Brooklyn Bedding е направен от охлаждаща гел мемори пяна. Технологията с отворени клетки във всеки слой пяна твърди, че осигурява увеличен въздушен поток и дишане, за да помогне на горещия спящ човек да си почива удобно.

Този охлаждащ матрак се предлага в цели 22 размера и пет опции за височина.

Насладете се на пробен период от 120 нощувки и безплатна доставка.

Куин размерът на този матрак в момента е $393, намален от $524. Този матрак е толкова достъпен благодарение на директната фабрична доставка.

Защо харесваме матрак Brooklyn Bedding Dreamfoam Essential:

Той е страхотен за тези, които търсят нишови размери или височини на матрака. Идеален е за горещо спящи. Това е изключително достъпно. $393 в Brooklyn Bedding


Какво да търсите при матрак с мемори пяна

Какво прави един матрак с мемори пяна висококачествен?

" Според мен най-добрите матраци с мемори пяна трябва да осигурят отлична опора за оформяне на контурите, за да подобрят изравняването на гръбначния стълб“, казва Денинг. „Пяната с по-висока плътност се приспособява към извивките на тялото ви и облекчава точките на натиск. Много качествени легла с мемори пяна вече имат дори охлаждащи гелове или инфузии, предназначени да регулират температурата.“

Също така запазете бюджета си, позицията за сън и твърдостта предпочитания предвид.

Как избрахме най-добрите матраци от мемори пяна

Клиентски отзиви: Избрахме матраци с неизменно страхотни отзиви, които потвърждават, че принадлежат към нашия списък. Експертни препоръки: За да сте сигурни, че получавате пълната картина, когато става въпрос за матраци с мемори пяна, попитахме експерти за тяхното мнение. Оценка със звезди: Тези матраци имат оценка от четири звезди или по-висока. Вашите нужди: Намерихме матраци за различни бюджети, позиции за сън и други.< h2>Свързано съдържание от CBS EssentialsНай-добрите матраци, които можете да закупите онлайн през 2023 г. Най-добрите оферти за есенни матраци, които можете да получите в момента Най-добрите матраци за странични легла Най-добрите матраци за болки в гърба Най-добрите матраци в кутия за 2023 г.
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР