Внезапно като гръм от ясно небе се вдигна буря. Господ

...
Внезапно като гръм от ясно небе се вдигна буря. Господ
Коментари Харесай

Разрушени ли са Содом и Гомор от огън и сяра?

" Внезапно като гръм от ясно небе се подвигна стихия. Господ изсипа от небето сяра и огън върху градовете на плодородната низина. Техните дворци и храмове, скъпи домове, градини и лозя и радостните, жадни за наслаждение тълпи, които предходната нощ бяха похулили небесните вестители – всичко бе изумено “.

Унищожаването на Содом и Гомор е най-голямата история за злополучие в Библията.

Библейската легенда споделя, че в региона на Мъртво море се намирали градовете Содом и Гомор, които били унищожени от Бог поради непростимите грехове на техните поданици. Но допустимо ли е да е въодушевена от действителни събития? Изследователят Албърт Лин потегля на задача в Светите земи, с цел да разбере. Той позволява библейската мистерия по собствен метод - от космоса, написа каналът на " National Geographic " във vbox7.

Според него доста секрети на античния свят лежат заровени от естествени бедствия. Наистина ли има нещо божествено в изгарянето на библейските градове?

За да позволи тези мистерии, Албърт употребява сателитни и галактически технологии, с които поглежда под повърхността на Земята и разкрива секрети, които стоят заровени от хиляди години. Той посещава и местата, където са се случили антични катаклизми и от дълго време изчезнали градове. Целта му е да открие истината.

„ Теорията изяснява всеки детайл от библейските текстове “, счита откривателят.

На мястото на библейските Содом и Гомор американски учени откриха следи от паднал астероид. Космическото тяло се е сблъскало със Земята преди четири хиляди години и е изпепелило тези два града.

Археолозите са осъществили разкопки в пет огромни антични обитаеми места в Йордания. Те изясниха, че по тези места са живели хора в продължение на 2500 години до края на бронзовия век. След това селищата са били изоставени в продължение на 600-700 години.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР