Внезапната смърт на млада учителка по музика опустоши гимназията в

...
Внезапната смърт на млада учителка по музика опустоши гимназията в
Коментари Харесай

„Положителна сила:“ Гимназията в Бронкс скърби за учител по музика, ударен смъртоносно от кола

Внезапната гибел на млада учителка по музика опустоши гимназията в Южен Бронкс, където тя се радваше да обслужва младежи в неравностойно състояние.

Миа Ибрахим – която заведе деца на първите им пътувания до Карнеги хол и зареди мини-хладилник със здравословни закуски за гладните – беше смъртоносно блъсната на 15 декември от кола, която мина на алено, до момента в който тя пресичаше улица в Лексингтън, Кентъки.

„ Тя беше един от най-страстните хора, които познавам. Тя се грижи толкоз доста за децата и оказа голямо въздействие върху учебното заведение “, сподели Емили Маклафлин, другар и преподавател по естествени науки в гимназията Health Opportunities High School, пред The ​​Post.

„ Децата я обичаха. Те биха споделили, че Миа постоянно е била позитивна мощ, постоянно е карала децата да дават най-хубавото от себе си, постоянно е вярвала в тях. “

33-годишната Ибрахим, която разказа себе си в Linkedin като „ куиър музикален възпитател, академик и бранител “, окачи флагове в цвят на дъгата в класната си стая з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР