Внесохме в деловодството на Народното събрание проект на решение за

...
Внесохме в деловодството на Народното събрание проект на решение за
Коментари Харесай

Нямаме ангажимент за мнозинство. ПП-ДБ искат парламентарна комисия за Турски поток

Внесохме в деловодството на Народното събрание план на решение за основаване на краткотрайна комисия, която да изследва обстоятелствата и събитията към изчезналата пътна карта, която в следствие беше открита в имението на съветски депутати, както и всички обстоятелства и условия към построяването на газопровода " Турски поток ".

Това съобщи в коридорите на Народното събрание депутатът от обединението " Продължаваме промяната-Демократична България " (ПП-ДБ) Велко Сабрутев.

Той акцентира, че тематиката с " Турски поток " е била част от договарянията сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС.

" Те отказваха да включват тази тематика в дневния ред на Народното събрание. Днес, когато нямаме ангажимент да имаме болшинство, може умерено да извадим пред обществото, тъй като то би трябвало да знае за какво България обезпечи пускане на войната в Украйна, за какво България даде на Русия тази опция, българските жители би трябвало да знаят за какво бяха изхарчени три милиарда лв. за съветска тръба, която ще транспортира съветски газ ", изясни Сабрутев.

Очаквайте детайлности!
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР