Внесох промени в Гражданския процесуален кодекс (ГПК), които да променят

...
Внесох промени в Гражданския процесуален кодекс (ГПК), които да променят
Коментари Харесай

Манолова: Депутатите да решат дали ще работят за 30 банки или за 6,5 млн. българи

Внесох промени в Гражданския процесуален кодекс (ГПК), които да трансформират салдото на ползите и пълномощията, правото на отбрана сред стопански мощните и сред жителите.

``
реклама

Това сподели омбудсманът Мая Манолова по Българска национална телевизия, оповестява OFFnews.bg. Тя бе безапелационна, че сега законодателството в правосъдната фаза е напълно в полза на монополните сдружения, топлофикации, мобилни оператори и банки. Затова, с инициираните от нея промени се цели преди съдът да се произнесе и да издаде съответните заповеди за осъществяване по искане на монополист или на банка, да му бъдат предоставени всички контракти и анекси, общи условия, сред монополиста и жителя, с цел да може да направи служебна инспекции. Предложените текстове плануват това да става в това число и в случаите, в които жителят не е възразил против неравноправна уговорка - съдът да може да я разгласи за оскъдна. 

Манолова уточни, че в този момент единствено по извлечения на сметки длъжникът бива съден и стартира ликвидация на неговото имущество.

Тя акцентира, че внася за четвърти път тези оферти, само че този път на нейна страна и на страната на жителите към този момент е и Европейската комисия, която предизвести България, че в случай че не промени своето законодателство и не отбрани жителите против банките и монополите, ще търпи наказания. 

Изключително съм обезпокоена, че с изключение на предложенията, които внесох, които изработихме, дружно с жители, с юристи, магистрати, с специалисти, са импортирани и други оферти, както се твърди, направени от Министерството на правораздаването, които на процедура ще обезсмислят това законодателно изпитание, които още веднъж ще оставят и ножа, и хляба у банките, които ще имитират смяна, които ще излъжат хората и които в последна сметка ще доведат до следващи наказания от Европейска комисия, към този момент имуществени “, означи омбудсманът.

Тя акцентира, че сега в ръцете на народните представители е да защитят жителите и че те би трябвало да избират за кого да работят, дали за 30 банки и за монополистите, или за 6,5 милиона български жители.

И този път предизвестявам, че няма да оставя да се опитат да си измият ръцете с мен, отсече Манолова. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР