Внеделя Ким Кардашиян сподели снимки от рождения си ден, на

...
Внеделя Ким Кардашиян сподели снимки от рождения си ден, на
Коментари Харесай

Благословена съм с приятели: Ким Кардашиян показа снимки от рождения си ден

Внеделя Ким Кардашиян показа фотоси от рождения си ден, на които театралничи със сестрите си Клои, Кендъл и Кайли Дженър в ресторант „ Funke “ в Бевърли Хилс.

„ Благословена съм, че завоювах джакпота с другари! “ написа Ким. „ Не можех и да бленувам, че ще бъда толкоз щастлива да назовавам тези девойки мои приятелки ✨ Благодаря ви за цялата обич за рождения ден ❤️. “
               

Риалити звездата показа още кадри от празника си, на които театралничи с другите си посетители, измежду които Хейли Бийбър, Лорън Санчес и най-хубавите приятелки Оливия Пиърсън, Натали Халкро, Стефани Суганами и приятелката от детството Алисън Статър.

Няколко фотоси също разкриха тортата за рождения ден на Ким на празненството, която беше като нейната корица на Fortune, която я означи като една от „ 100-те най-влиятелни дами в света “.
               

Междувременно Клои показа фотография на нея и Ким, позиращи на тържеството, до момента в който тя носеше шикозна бяла мини рокля и подобаващи обувки.
               

В събота Крис Дженър даде началото на честването на рождения ден на Ким, като я похвали за това, че е „ най-хубавата щерка, майка, сестра, вуйна, братовчедка, най-хубава другарка, поддръжник, сътрудник за пътешестване, другарка за извършване на покупки, стилист и терапевт… ” в обява в нейната история в Instagram.
               

„ Възхищавам ти се повече, в сравнение с знаеш, и желая да знаеш, че си ентусиазъм за толкоз доста, само че изключително за мен “ , добави Дженър.

Ким също получи поздравления за рождения си ден от сестрите си Клои, Кайли и Кортни, които се пошегуваха с другите им „ вражди “ в обявата си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР