ВМРО започва серия от протестни събития под надслов Не предавай

...
ВМРО започва серия от протестни събития под надслов Не предавай
Коментари Харесай

ВМРО със серия протести Не предавай Македония“

Вътрешна македонска революционна организация стартира серия от протестни събития под надпис " Не предавай Македония ". Целта на митинга е отбрана на българския народен интерес, защото съгласно тях, Република Северна Македония няма място в Европейския съюз.

Началото на протестни дейности в акцията ще бъде сложено от Вътрешна македонска революционна организация на 4 май (сряда) в столицата . Събитието ще се организира през целия ден на площада пред Министерски съвет в центъра на София . Протестните дейности ще продължат с огромен митинг-концерт на 11 май (сряда), още веднъж в столицата, чието начало ще бъде в 18:00 часа. Кампанията ще продължи и с други проведени събития в цялата страна.
 Каракачанов: В Северна Македония обезличават българите
Каракачанов: В Северна Македония обезличават българите

Това е политика още от Титова Юголавия, постанова се нова еднаквост

Протестните ни дейности няма да спрат, до момента в който всички български жители не се убедят в действителните дейности, които да подсигуряват същинската отбрана на българския народен интерес. В противоположен случай те ще прераснат в протестни дейности за свалянето на това държавно управление, заключиха те.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР