ВМРО ще работи за обединение на формациите от дясно-консервативния сектор

...
ВМРО ще работи за обединение на формациите от дясно-консервативния сектор
Коментари Харесай

ВМРО измислиха как да се представят добре на изборите

ВМРО ще работи за обединяване на обединенията от дясно-консервативния бранш на предварителните парламентарни избори. На съвещание на Организационния съвет на партията е решено да се води разговор с всяка политическа мощ или социална организация, която е подготвена да поддържа напъните им за " градивна смяна на България ".

Около няколко съществени пункта в курса към изборите на 2 април се сплотиха членовете на Организационния съвет на Вътрешна македонска революционна организация. Сред целите за ново консервативно обединяване са и оправянето с демографската злополука, пълзящата циганизация, безапелационната възбрана за джендър политики в българските учебни заведения и детски градини, отбрана и развиване на нуклеарната енергетика, отстояване на националноотговорна позиция във връзка с районен съд Македония, нова Конституция и смяна на модела на ръководство към президентска република, опазване на българския лев до постигане на междинния за Европейски Съюз стандарт на живот в България.
-->
Това са част от главните политики, които Вътрешна македонска революционна организация е отстоявала обратно във времето и ще продължава да отстоява. Членовете на Организационния съвет са безапелационни, че за излизане от патовата обстановка в страна преди всичко е нужно обединяването на патриотичните консервативни сили. Само това може да влее здрав разсъдък в българския политически живот и даде вяра на българския народ за обикновено битие в сложните времена, белязани от каскади от рецесии. Именно заради тази причина на съвещанието беше гласуван и мандат на Националния изпълнителен комитет да организира нужните диалози с оглед идните избори.

Ето го и цялостният текст на декларацията, гласувана от Организационния съвет на Вътрешна македонска революционна организация:

Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване дефинира последните две години като апотеоз на нихилизма, безотговорността, политическата ненавист и националното разделяне, което в последна сметка води до съсипия на държавността. През това време ние не спряхме да предизвестяваме, че вкопчени в борби на егото хора и институции ескалират напрежението, опълчват в персонална изгода разнообразни групи в обществото и този път води единствено към крах и липса на вероятност за страната. Днес срамните резултати са налице: имаме политически сили, които отхвърлят да оправдаят вота на гласоподавателите си и в надцакване с съперниците за някой мандат повече хвърлят страната в хаоса на следващи избори.

Осъзнавайки отговорността си като най-старата патриотична Организация в България, потвърдила верността си към националните идеали, традициите и християнските полезности, Вътрешна македонска революционна организация декларира своята подготвеност да стартира работа за обединяване на обединенията от патриотичния и закостенял набор. Без сходно обединяване е изцяло допустимо в идващия парламент да не откри място нито една партия, поставяща преди всичко националния интерес. За сметка на това ще продължи победоносният поход на ляво-либералите, слугуващи на непознати идеологии и геополитически ползи. Затова е належащо такова обединяване - ценностно, основано на общи цели и решения по най-важните за България проблеми:

1. Националното разцепление и политическата ненавист са първи измежду тях. България има потребност от национално помиряване и единение, с цел да подсигурява развиване и благоденствие на жителите си. Политическото опълчване е нужно единствено на мимолетни политически артисти, лишени от възприятие за държавност, които без него не биха имали съображение за съществуването си. Издигане на престижа на институциите и подсилване на българската държавност е съществена цел на Вътрешна македонска революционна организация.

2. Опитите за замяна на националните, фамилни и християнски полезности, върху които е построено обществото ни, от една радикална неолиберална теория, чиито представители с болшевишки жар постановат тезите си, преследват съперници и инакомислещи и слагат под подозрение самия смисъл на думата „ народна власт “ са друга съществена опасност пред България. Вътрешна македонска революционна организация противодейства уверено на тази наклонност посредством отхвърлянето на Истанбулската спогодба и нейните метастази в българското законодателство и ще продължи да отстоява нормалността. Образованието, културата и медийната политика са наш приоритет с оглед образуването на светоглед, правилен на българската национална традиция, запазване на българското семейство и психическото здраве на младото потомство.

3. Демографската злополука е проблем, към който Вътрешна македонска революционна организация от две десетилетия се пробва да притегли публичното внимание. Българите продължаваме да бъдем най-бързо изчезващата нация в света и са нужни бързи, сложни и съответни ограничения. Подкрепа на грамотната раждаемост, дейни просемейни политики и стратегии за завръщане на нашите сънародници от чужбина са част от незабавните ограничения, които би трябвало да се подхващат. Имаме и други подготвени решения ориентирани към превъзмогване на районните несъответствия, повишение размера на данъчните облекчения за деца, унищожаване на Данък добавена стойност при закупуване на жилищен парцел от младо семейство, поощряване на земеделието като фамилен бизнес и така нататък

4. Проблемът с пълзящата циганизация на страната също дълго време се прикрива поради политическата уместност. Считаме за наложително приемането на Концепцията за интеграция на маргинализираните цигански общности посредством приучаването им към труд, обучение и законопослушание, която Вътрешна македонска революционна организация внесе в Министерски съвет при започване на 2019 година Иначе взривът на маргинална раждаемост, почиваща върху източване на обществените фондове и генерираща престъпен произвол, скоро ще заплаши гражданския мир в страната. За да се спре политическия флирт с маргиналите, изборното право би трябвало да бъде обвързано с конституционното обвързване за обучение и притежаване на български език. Лица без главно обучение да могат да гласоподават единствено след полагане на изпит, доказващ притежаване на български.

5. Необходима е неотстъпчивост в отстояването на националния ни интерес в междудържавните връзки. Никакъв компромис с историческата истина за българския генезис на популацията в Македония! Подкрепа за тази страна за участие в Европейски Съюз - единствено когато се откаже от антибългарския македонизъм, повдигнат през днешния ден в държавна идеология и възпитаван посредством просветителната система. Не на Турция и радикалния ислям в Европейски Съюз. Твърдо противопоставяне на намесата на непознати страни в българския избирателен развой. България да се трансформира в деен фактор за противопоставяне на насажданата посредством брюкселската администрация джендър идеология. Еманципиран и доброжелателен настоятелен метод с „ великите сили “.

6. Необходими са незабавни ограничения за поддръжка на бизнеса и на елементарните хора в спешната конюнктура след ковидната епидемията и войната. Поощряване на дребния и междинен бизнес посредством пакет от ограничения за превъзмогване както на последствията от икономическата рецесия, по този начин и като цялостна стратегия за поощряване на вложенията, на нововъведенията и така нататък Противодействие на институционална корупция и административния произвол. Приемане на Закона за частния банкрут, който ще подсигурява на добросъвестните длъжници втори късмет за естествен и заслужен живот. Намаляване на законовоопределената наказателна рента до търпим размер като функционалност на ОЛП. Недопустимо е при съвсем нулевите му равнища тя да е 10 пункта над него. Премахване на опцията банките да желаят заповед за осъществяване по член 417 от Граждански процесуален кодекс без да потвърдят вземането си. Преустановяване на активността на така наречен „ колекторски компании “ във връзка с потребителски задължения. Ще стартираме дебата за преустановяване на активността на частните правосъдни реализатори, като правосъдното осъществяване да бъде поверено единствено на държавните правосъдни реализатори към съответните съдилища.

7. За нас от Вътрешна македонска революционна организация е нужна радикална смяна, с цел да може България да излезе от блатото на застоя! Нужна е нова Конституция, която да промени разпоредбите, тъй като промяната на персони и политически планове в ръководството не дава резултат. Нужна е ясна отговорност от всеки притежател на власт - от президента до чиновника или съдията. Президентска република - т.е. директен и мажоритарен избор на изпълнителната власт, а не на депутати и партии. Следва да се понижи броят на депутатите надлежно на намалялото от 1990 година население и да се вкара механизъм за отзоваването им от жителите. Въвеждане на районно самоуправление, разширение на пълномощията на общините и финансова децентрализация. Това са част от концепциите ни за нова Конституция, която би трябвало ясно да разгласи България за еднонационална страна, без еднополови бракове и свободна от джендър агитация.

На база на тези визии Вътрешна македонска революционна организация афишира, че е подготвена за разговор с всяка партия или социална организация, която ги припознава и е подготвена да поддържа нашите старания за градивна смяна в България за благоденствието на българския народ и отстояване изконните му духовни устои.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР