ВМРО ще предложи на всички политически партии харта за Македония

...
ВМРО ще предложи на всички политически партии харта за Македония
Коментари Харесай

ВМРО нападна ДПС, че торпилира българската позиция за Северна Македония

Вътрешна македонска революционна организация ще предложи на всички политически партии харта за Македония за реализиране на национално единодушие, заяви в декларация от парламентарната естрада Милен Михов от Вътрешна македонска революционна организация, част от ПГ " Обединени патриоти ".

" Българските жители би трябвало да знаят кой пази националните ползи и кой работи като " пета колона на непознати страни ", сподели той.

От Вътрешна македонска революционна организация показват неодобрение от изявление на взаимна конференция с премиера Зоран Заев на евродепутата от Движение за права и свободи Илхан Кючюк, че двустранните връзки би трябвало да се вземат решение в двустранен формат. Кючюк е посетил Скопие в качеството си на докладчик за напредъка на Република Северна Македония /РСМ/ по пътя ѝ на присъединение към Евросъюза.

Какво значи изявлението му, че двустранните въпроси би трябвало да се вземат решение на двустранна основа, разяснява Михов.

Означа ли, че Движение за права и свободи се отхвърля от декларацията на 44-то Народно събрание по отношение на разширението на Европейски Съюз и процеса на стабилизация и асоциация на РСМ, добави той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР