„ВМРО, което аз наричам МВРО, се опитва на върне „Белене”.

...
„ВМРО, което аз наричам МВРО, се опитва на върне „Белене”.
Коментари Харесай

Бареков гневен: МВРО връща „Белене”

„ Вътрешна македонска революционна организация, което аз назовавам МВРО, се пробва на върне „ Белене”. Това разяснява Николай Бареков във връзка желана от воеводите смяна в Наказателен кодекс, който планува отнемане от независимост за политически лица, наказани за засегнатост или клюка. В момента и двете действия се санкционират единствено с парична санкция и публично неодобрение - без значение от това дали наказаният заема обществена служба или не.

„ Много истини си споделиха за МВРО тази акция, по тази причина и партията се срина. В момента Джамбазки няма никакъв действителен късмет да влезе в Европейския парламент. Агентурното минало в Държавна сигурност на Красимир Каракачанов каато клеветник на Шести отдел, на политическата полиция, си споделя също думата. Това МВРО няма нищо общо с достоверното Вътрешна македонска революционна организация, това е изкуствена организация, основана от Държавна сигурност, от Българска комунистическа партия, с цел да са спътник на Българска социалистическа партия. На процедура в този момент Каракачанов и Джамбазки желаят да отворят „ Белене” – който ги подлага на критика, да лежи в затвора”, отсече Бареков.

„ Затова бях срещу приемането на МВРО в Алианса на консерваторите, в чието управление съм. Затова и три години МВРО беше „ във фризера” - поради връзките на тази партия с Държавна сигурност и някогашните комунисти”, разясни евродепутатът.

По думите му истината за Каракачанов и Джамбазки би трябвало да бъде казана. „ Отново ще подчертая – военният министър излъга гласоподавателите си и хората не могат да одобряват неговото невъобразимо замогване като министъра с най-голямата тераса. Да е ясно, че Джамбазки няма да ме спре с този наказателен закон и още веднъж го приканвам да върне милиона от еврозаплата, който той даде обещание на нашите небогати избиратели”, явен бе Бареков. „ Срам ме е, че тези двамата желаят да заграбят думата „ консерватор”, откакто опорочиха думата „ патриот”, приключи журналистът.

Междувременно сходна теза изрази и партия ВОЛЯ на Веселин Марешки

„ Уплашени от възходящото неодобрение на народа, поради лъжите и обидите на Вътрешна македонска революционна организация към българските жители, парламентарната им група под паника внесе законопроект-харакири. За да не бъдат изобличавани техните безобразия в политиката, пробват обезверения ход да се скрият зад закон”. Това се споделя в позицията на ВОЛЯ, разпратена до медиите.

„ С настояването да бъдат глобявани и вкарвани в пандиза измамниците и грубияните в политиката, де факто осъждат самите себе си. Те са първите, които би трябвало да бъдат подведени под отговорност, по силата на подобен закон. Излъгаха българския народ, че ще създадат минималната пенсия 300 лева; лъжат, че са срещу третия пол и Истанбулската конвенция; не осигуриха служител на реда във всяко село; наскърбиха с цинични думи българските дами. Само това е премного да попаднат под ударите на този закон ", пишат от партията.

„ Излиза, че всеки българин, който ги ругатни за неизпълнените обещания и за обидите, би трябвало да влезе в пандиза. Това е нечувана цензура и ограничение правата на жителите. Затова ние дефинираме този план като закон против българския народ ", приключва известието на политическата мощ на Веселин Марешки.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР