ВМРО-БНД води преговори с партията на Стефан Янев – Български

...
ВМРО-БНД води преговори с партията на Стефан Янев – Български
Коментари Харесай

Изненада! ВМРО води преговори с партията на Стефан Янев за общо явяване на изборите

ВМРО-БНД води договаряния с партията на Стефан Янев – „ Български напредък “ за общо явяване на идните парламентарни избори. Това удостовери пред EuronewsBulgaria съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.
До момента е отправено питане, само че към момента няма съответно решение на управлението на която и да е от двете партии.
Лидерът на „ Български напредък “ Стефан Янев отхвърли да даде коментар преди регистрацията в ЦИК. След регистрацията в ЦИК, през днешния ден в 13 часа, някогашният длъжностен министър председател разяснява пред публицисти:
„ Водим диалози с всички, които изискат. Днес се записваме като партия „ Български напредък “, а на следващия ден ще излезем с декларация към сдруженията и организациите, които имат предпочитание да внесат разговор и разсъдък – да заповядат. “
На последните избори, „ Български напредък “ съумя да прескочи бариерата с 4.63% и 115 872 гласа, до момента в който Вътрешна македонска революционна организация – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ не съумя да стигне и до %, като събра единствено 20 177 гласа.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР