Вместо да се ядосваме, когато поредният рекламен блок прекъсне интересен

...
Вместо да се ядосваме, когато поредният рекламен блок прекъсне интересен
Коментари Харесай

Най-лесното отслабване, само правете това по време на рекламите

Вместо да се ядосваме, когато следващият рекламен блок прекъсне забавен филм или предаване, можем да създадем нещо потребно за себе си. Обикновено рекламите не престават 5 - 10 минути, които би трябвало да използваме по най-пълноценния метод. Затова ви предлагаме 10 положителни други възможности на това да седим и да бездействаме пред тв приемника.

Направете 10 коремни преси и 10 лицеви опори. Кой е споделил, че до момента в който гледаме телевизия би трябвало да лежим на дивана? Бъдете дейни и се упражнявайте по време на паузата на обичаното си шоу.

Изхвърлете боклука. Това лишава единствено няколко минути и ще ви помогне в домакинската работа.

Направете мини разчистване на стаята, в която се намирате. Подредете нещата към себе си, махнете вестниците и списанията, занесете чиниите в мивката.

Изпийте чаша вода. Тази обикновена процедура ще се отрази доста добре на вашето здраве.

Избършете праха. Докато текат рекламите забършете тв приемника, поставката, на която стои, DVD - плейъра или радиото тъй наречените

Подгответе си лека закуска за на следващия ден. Това ще ви спести време на идната заран.

Изберете облеклата си за идващия ден. Предварително решете какво да облечете, това ще ви даде повече време за опити или гладене на облеклата.

Играйте с вашия домакински любим. Разбира се, постоянно би трябвало да му обръщате задоволително внимание, само че по време на рекламната пауза може да се посветите на грижите за него.

Оправете си леглото за сън или сменете спалното долни дрехи.

Натиснете бутона " mute " и се отпуснете от напрежението като релаксирате или медитирате. В живота ни има прекомерно малко моменти, в които можем просто да се насладим на тишината, по тази причина не ги пропускайте.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР