Влюбените от тези зодии искат животът им да изглежда перфектен.

...
Влюбените от тези зодии искат животът им да изглежда перфектен.
Коментари Харесай

Двойките от тези зодии имат твърде високи очаквания един към друг. Често се разочароват.

Влюбените от тези зодии желаят животът им да наподобява съвършен. Те обаче не съумяват да реализират задачата си.

Двойките от тези зодии се концентрират повече върху упоритостите си, в сравнение с върху преживяването на същинска непосредственост. Поради това постоянно стигат до извода, че би трябвало да се разделят.

Двойките от тези зодии имат прекомерно огромни упования един към различен
Тези зодиакални двойки не са удовлетворени един от различен. Те желаят да живеят дружно съгласно избрани правила и упования, които рядко се сбъдват. Най-често след известно време на връзката всяка от страните стига до извода, че е сбъркала при избора на сътрудник.

Двойките с тези зодии постоянно се разочароват от връзките си

Влюбените от тези зодии не са удовлетворени от връзката си:

Лъв и Дева

Ако Лъвът е роден в края на август, той основава чудноват дует с колегата си. И двамата стават перфекционисти и чакат един от различен да се държат по избран метод. Девата може даже да основава описи със задания за осъществяване, което лишава връзката от романтизъм. Въпреки че и двамата се стараят доста, не съумяват да изградят връзка, от която биха били удовлетворени.

Овен и Стрелец

Те може да имат податливост да се хвалят прекомерно с онлайн връзката си. За тях е доста по-важно да покажат на света по какъв начин си прекарват отлично дружно, в сравнение с да основат достоверно съгласие. Често обаче, незабавно откакто разгласяват обява във Фейсбук или Instagram, те стартират да се отегчават. Овен и Стрелец имат напълно друго определение за развлечение.

Везни и Рак

И Везните и Ракът са склонни да фантазират прекалено много. От детството те си показват съвършената обич – мечтаят за визия за щастлива връзка, незабравима женитба и прелестни моменти в брака. Когато се появява прозата на всекидневието, и двамата се усещат разочаровани. Оказва се, че да са в близки връзки е напълно друго от предстоящото.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР