Влюбен мъж пропътува 1120 км, за да се срещне с

...
Влюбен мъж пропътува 1120 км, за да се срещне с
Коментари Харесай

Влюбен мъж пропътува 1120 км, за да се срещне с възлюбената си, но бе неприятно сюрпризиран от нейният съпруг

Влюбен мъж пропътува 1120 км, с цел да се срещне с възлюбената си, само че бе неприятно изненадан от нейният брачен партньор.

Пострадалият Лю се срещнал в интернет с госпожица на име Дуан и сред двамата пламнала искра. Лю, който съгласно информацията в китайските издания бил междудругото женен, и Дуан интензивно си пишели известно време, а по-късно си уговорили среща в нейния роден град Фуюан, написа Блиц.

Лю пропътувал 1120 километра, с цел да се срещне с обичаната си, само че на мястото на срещата го чакала непредвидена " изненада ": вместо Дуан пристигнал нейният брачен партньор дружно със своите другари. Мъжете го завързали за дърво и почнали да го бият. 



Жестокото наказване се правило пред очите на голяма навалица, само че никой от очевидците не се намесил и не оказал помощ на донжуана. вместо това, множеството извадили мобилните си телефони и почнали да снимат.  



Както оповестява Metro, болшинството поддържало гневния брачен партньор, който схванал за връзките сред двамата. Самата Дуан не се вижда на фрагментите. 

ВИДЕОТО ВИЖТЕ ТУК!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР