Влизането на двойки в Игри на волята“ е нещо, което

...
Влизането на двойки в Игри на волята“ е нещо, което
Коментари Харесай

Как продължи любовната приказка на Георги и Фейгин след „Игри на волята“ 4

Влизането на двойки в „ Игри на волята “ е нещо, което придава сантиментален привкус на най-екстремното риалити и постоянно провокира любознание. Миналата година се вълнувахме с шампионите  Алекса и Елица , които към този момент са семейство.

В този сезон пък нямахме самообладание Теодора Мудева и Румен Радев да се съберат на арената, а през днешния ден двамата са сгодени.

В сезон 4 обаче се роди една нова обич – сред един от най-хубавите плувци в историята на предаването Георги Янев и фигуристката Александра Фейгин.

 георги и фейгин NOVA

Симпатиите сред двамата в играта прераснаха в красиви сантиментални връзки отвън екрана, които не престават и до през днешния ден. В епизода на „ Игри на волята “ в събота си припомнихме невероятните умения на родния Аквамен Жоро в следващата напрегната кастинг борба.

А по време на играта Фейгин поддържаше своя обичан, разгорещено следейки развоя на дуела.
                             

„ В игрите беше извънредно нежна, добра и спокойна, а след това разбрах, че не са единствено това качествата ѝ и може би се допълваме “, признава Георги пред, малко откакто не съумя да се пребори за първото място на финала на „ Игри на волята “ 4.

Тогава той изясни още, че нещата сред двамата са се случили след предаването , тъй като в шоуто е имало прекомерно доста напрежение и камери.
                             

През последната година Фейгин и Георги прекарват доста време дружно и споделят някои сладки и значими моменти от живота си в Instagram . Първата им екскурзия като двойка е в Лондон.

По случай националния празник 3-ти март двамата поздравиха българите при започване на годината от Паметника на свободата на връх Шипка.
                             

В края на юни пък споделиха кадър от Лос Анджелис на фона на емблематичния надпис Hollywood.

Оказва се, че решението за пътуването оттатък Океана е било на Фейгин, а нейният обичан на драго сърце се е включил към нея. В Щатите те посещават още Лас Вегас и Дисниленд, до момента в който Фейгин се учи да кара сърф в Калифорния.
                             

В същото време и двамата не престават да се занимават със спорт и се поддържат взаимно.

Георги  е републикански първенец по плуване и се интересува от кайтсърф, сърф и уейкборд. Въпреки че съобщи в събота, че през последната година не е ставал от дивана, на арената на шоуто несъмнено потвърди, че е в топ форма.

Покрай плуването той се засича с участници от този сезон на " Игри на волята ", измежду които са братята Кръстеви и Калоян, с който са близки другари. 
                             

В средата на октомври Александра Фейгин на държавния шампионат по фигурно пързаляне " Приз Виктория " 2023, който се организира в Зимния замък в столицата. Седмица по-късно тя в класирането при дамите на интернационалния шампионат по фигурно пързаляне Trophee Metropole Nice Cote d'Azur във френския град Ница.

Вчера тя и Никол Дунев , която познаваме от тазгодишния сезон на „ Игри на волята “, .
                             

В ефира на NOVA Никол, която е треньор по спортна гимнастика, и Фейгин описаха за избора да обичаш родината и да се състезаваш за България.

„ Аз персонално получавам голяма поддръжка от всеки един българин за това, което върша и в действителност се старая да популяризира България по целия свят с фигурното пързаляне, защото доста хора не са чували толкоз доста за България “, показа Фейгин.

Пред vbox7 пък Георги и Фейгин се изправиха един против различен и ревизираха кой знае повече за „ Игри на волята “. Кой победи и по какъв начин дадоха отговор на въпросите, свързани с предишните епизоди на шоуто, вижте във видеото.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР