Влиятелната сестра на севернокорейския лидер Ким Чен-ун, смятана за негова

...
Влиятелната сестра на севернокорейския лидер Ким Чен-ун, смятана за негова
Коментари Харесай

Сестрата на Ким Чен-ун се закани на САЩ: Не създавайте проблеми, за да спите спокойно!

Влиятелната сестра на севернокорейския водач Ким Чен-ун, считана за негова дясна ръка в ръководството на страната, насочи предизвестия към Съединени американски щати, ден преди идването на американски високопоставени лица в Южна Корея, съобщи „ Би Би Си “.

Ким Йо-джън подлага на критика Вашингтон и Сеул за провеждането на взаимни военни учения в свое изявление в държавна медия в Северна Корея.

„ Съвет към новата администрация на Съединените щати, която среща усложнения с това да популяризира мириса на барут по земите ни през океана. Ако желае да спи умерено в идващите четири години, по-добре е да се въздържи от това да предизвиква смрад “, заплаши Йо-джън.

Освен това тя затвърди опълчването на страната си на ученията на Съединени американски щати и Южна Корея, отбелязвайки, че Сеул „ още веднъж избра „ Маршът на войната “, „ Маршът на рецесията “.

Ядрените упоритости на Северна Корея се чака да са в дневния ред на визитите в Южна Корея и Япония от американския държавен секретар Антъни Блинкен и министъра на защитата Лойд Остин. По-рано президентът Джо Байдън разгласи политически обзор на Северна Корея, който се чака да бъде показан последващи месец.

Прессекретарката на Белия дом, Джен Псаки, разгласи пред кореспонденти, че администрацията е пробвала да се свърже с Пхенян. „ Дипломацията постоянно е наша цел. Нашата цел е да понижим риска от ескалация. Но до през днешния ден не сме получили никакъв отговор “, изясни тя, представена от CNN.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР