Влиятелен депутат на британската Консевративна партия заяви, че ще внесе

...
Влиятелен депутат на британската Консевративна партия заяви, че ще внесе
Коментари Харесай

Влиятелен депутат от Консервативната партия посъветва Джонсън да иска вот на доверие

Влиятелен народен представител на английската Консевративна партия съобщи, че ще внесе писмо с искане на избор на съмнение в Борис Джонсън. В Народното събрание министър председателят бе окачестнен като „ рисково отклонение на вниманието от вътрешните проблеми и обект на подбив на интернационалната сцена “.

Тобайъс Елууд, предедател на парламентарната комисия за защита разгласи, че ще внесе писмо до „ Комитет 1922 “ за избор на съмнение в премиера. Той сподели, че не могат да се отрекат огромните достижения на Борис Джонсън като Брекзит и всеобщото имунизиране, само че старите борби към този момент нямат значение, а при настоящето състоние на вътрешните и интернационалните каузи въпросът е дали Джонсън е най-хубавият водач. Лично за Елууд паритята има потребност от нов водач, само че той направи забавно предложение:

" Мисля, че министър председателят би трябвало да вземе нещата в свои ръце. Той персонално да изиска избор на доверие вместо да чака неизбежното внасяне на 54 писма ".

В Народното събрание Борис Джонсън трябваше да дава отговор на сложни въпроси не толкоз свързани с „ Партигейт “, тъй като има нови сведения за негово присъединяване в незнайни до момента купони на " Даунинг стрийт ", що се касае за политиката на увеличение на налозите и растящата цена на живота. Много обезпокоителни данни бяха изнесени за изхарчени 8,7 милиарда паунда за персонално защитно съоръжение през 2020-2021 година, което с изключение на, че е купувано на извънредно високи цени, в никакъв случай не е било употребявано. Призивите за оставка на премиера не престават да валят.

Иън Блекфорд от Шотландската национална партия:

" Министър-председателят се трансформира в рисково отклонение на вниманието от вътрешните проблеми и става за подбив на интернационалната сцена ".

Лидерът на лейбъристите Киър Стармър упрекна премиера, че не е дал отговор на негоите въпроси за икономическата поитика на държавното управление и го е засипал с празни брътвежи и шумни изречения, само че до момента в който той е подготвен да го одобри, това няма да се случи на Джонсън по време на разпит от полицията, намеквайки за вървящото следствие на полицята на купоните на " Даунинг стрийт ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР