Влайчо хуква през глава към дома си и крещи на

...
Влайчо хуква през глава към дома си и крещи на
Коментари Харесай

Пророкът Дядо Влайчо Не Отстъпва На Ванга, Неговата История Ще Ви Остави Без Думи

Влайчо хуква през глава към дома си и крещи на майка си: „ Война, война! ” Така бъдещият ясновидец предсказва Балканската война, която стартира на 26 септември 1912 година. Когато става на 28 години, хората стартират да го назовават дядо Влайчо от почитание към дарбата му и поради дългата брада.

По време на Първата международна война дядо Влайчо се записва доброволец, само че отхвърля да носи оръжие. Назначават го в тила. След като се връща от фронта, дядо Влайчо се дами. Със брачната половинка си нямат деца, тъй като той се отдава на непорочие. Причината е едно боледуване, което отключва в цялостна мощ ясновидските му качества. Гадателят споделя един сън, в който ангелите го връщат при хората, с цел да им оказва помощ.

Говори се, че имал персонална среща с Ванга, уредена от Петър Дънов. На срещата двамата ясновидци си предрекли взаимно тестванията, през които би трябвало да преминат. Дядо Влайчо й предсказва, че млада ще остане вдовица, а петричката врачка му предсказва, че ще бъде спретнат в лагерите на соца.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР