„Властта винаги трябва да внимава във формулировките и позициите. Аз

...
„Властта винаги трябва да внимава във формулировките и позициите. Аз
Коментари Харесай

Сергей Станишев: Русия не е заплаха за България

„ Властта постоянно би трябвало да внимава във формулировките и позициите. Аз не преглеждам Русия като сериозна опасност за сигурността на България. Това е мое персонално мнение”, сподели в предаването „ Събуди се” по Нова телевизия Сергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e ръководител на Националния съвет на Българска социалистическа партия,... към профила, водач на ПЕС.

"Много българи няма по какъв начин да не помнят приноса на Русия за освобождението на България. Това не значи, че в един или различен миг България и Русия няма да имат разминавания или конфликти за политически ползи ", съобщи още политикът.
По думите му всяка огромна страна има своите ползи на всички места, това важи и за Съединени американски щати, Русия и други огромни евространи. „ Под една или друга форма всяка страна се пробва да повлияе върху външната политика и отношението на други политически въпроси. Добре знаете, че и Съединени американски щати имат въздействие, ползи и механизми за влияние. Знаете и за европосланици, минали границата в своите изявления по отношение на България ", аргументира се Станишев.

За него най-важно е да се води разговор с Русия. „ Факт е, че Европейски Съюз и НАТО имат сериозен проблем с Русия по отношение на Крим, само че прекосяването на границите, когато надали не всичко става истерично и не се води разговор, е нездравословно за ползите на Европейски Съюз, включително и на България”, счита той. „ Аз постоянно съм бил за политически разговор ", посочи Станишев.

Запитан за мнението му за речта на Жан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9... към профила, съгласно който България и Румъния би трябвало да влязат в Шенген и да одобряват еврото, той съобщи, че това е добра вест за страната ни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР