Властта се тресе. Иво Прокопиев вади свой кабинет. Днес поредната

...
Властта се тресе. Иво Прокопиев вади свой кабинет. Днес поредната
Коментари Харесай

Стари муцуни: Стана ясно кои хора обвиняемият Прокопиев реди в свое правителство с 23-ма министри!

Властта се тресе. Иво Прокопиев вади собствен кабинет. Днес следващата нова дясна групировка " Демократична България ", формирана от старите муцуни от ДСБ, " Да, България " и " Зелените " показа своя проекто-кабинет. Очаквано съставът се появи първо в уеб страницата на обвинения Огнян Донев - Club Z, предава Канал 3.

" Демократична България " е продължение на подмолния кръг АРГО, в който станаха ясни зависимостите сред предприемачи, политици, публицисти, представители на НПО-сектора. В него обвиненият издател Прокопиев имаше основна роля, като чертаеше схемите за преодоляване на властта.

Ето и претендентите за министри.

Правосъдие - Христо Иванов - правист, ръководител на „ Да, България! “, министър на правораздаването (2014-2015 г.).

Вътрешни работи и служби за сигурност- Атанас Атанасов - ръководител на " Демократи за мощна България ", правист.


Финанси - Георги Ганев - икономист, програмен шеф по стопански въпроси в Центъра за демократични проучвания в София, учител в Софийския университет.

Образование и просвета - Георги Няголов - работи за еднакъв достъп до същинско обучение, концентрирано върху съответна професионална реализация, само че и върху настройки и полезности за съзнателен, деен и виновен живот.

Децентрализация, районна политика и превоз - Йордан Иванов - ръководител на ДСБ-Пловдив, ръководител на народен клуб „ България на районите “, правист.

Кохезия и еврофондове - Радан Кънев - зам.-председател на ДСБ, правист.


" Министрите " от кабинета заседават пред хотел " Хилтън ".

Туризъм - Любомир Попйорданов - правист, с 28-годишен опит на бизнесмен в туризма и спорта, публицист на свободна процедура, актьор и човеколюбец. Основател и дълготраен ръководител на Българската асоциация за различен туризъм.

Социална политика - Цецка Бачева - зам.-председател на ДСБ, лекар по политическите науки от Университета в Хале, основател на Националния клуб на дамите към ДСБ.

Пенсионна промяна и пазар на труда - Владислав Панев - бизнесмен, от 2006 година ръководи компании в региона на финансите и недвижимите парцели. Лицензиран капиталов съветник и професионален вложител. С голям брой изявления на икономическа тема в български и задгранични медии. Съпредседател на Политическа партия „ Зелените “ от 2016 година.

Външни работи и европейска политика - Стефан Тафров - зам.-министър на външните работи в държавните управления на Филип Димитров и на Иван Костов, дипломат на България в Италия, Англия и Франция и два пъти в ООН-Ню Йорк.

Младежки политики и спорт - Мануела Малеева.

Мануела Малеева приказва по телефона преди да бъде номинирана за министър.

Икономика и енергийна самостоятелност - Мартин Димитров - икономист, деен законодател, създател на Групата за напън.

Екология и стабилно ръководство на естествените запаси - Борислав Сандов - съпредседател на Политическа партия „ Зелените “. Един от уредниците на цивилен акции и митинги за запазване на околната среда и демокрацията в България.

Реформа на държавната администрация - Петър Славов - правист и икономист, юрист, приключил СУ „ Св. Климент Охридски “, УНСС, European Business School-London, Regents University.

Дигитална промяна - Божидар Божанов - софтуерен инженер с над 10 години опит в огромни международни компании и специалист по електронно ръководство.

Култура - Александър Кьосев - учител по история на модерната европейска просвета, Софийски университет.

Отбрана - Велизар Шаламанов - доцент по кибернетика в Българска академия на науките, някогашен министър (2014) и заместник-министър (1998-2001) на защитата, шеф в НАТО от 2009 до 2017 година.

Земеделие и храни - Албена Борисова - експерт по агроекология и биологично произвеждане. Председател на една от най-старите Неправителствени организации в България – Фондация за околна среда и земеделие.

Здравеопазване - доцент доктор Христо Хинков - доктор, психиатър.

Малък и междинен бизнес и ограничение на административната тежест - Емил Георгиев - юрист и академични учител. Работи на пресечната точка сред технологиите, маркетинга и правото в личната си адвокатска фирма.

Интелигентен напредък, вложения и конкурентност - Калина Цонева - управител „ Бизнес системи " с разнороден опит в построяването на корпоративни софтуерни решения.

Гори и предпазени територии - Тома Белев - магистър по горско стопанство - запазване на естествената среда. 17 години е работил в системата на държавната горска администрация и дава отговор за предпазените територии и Природен парк " Витоша ". Автор в няколко проекта за ръководство на предпазени територии. Председател на Асоциацията на парковете в България.

" Екологът " Тома Белев гледа замечтано пред вероятността да седне в стола на Нено Димов.

Политики за българите зад граница - Антоанета Цонева - специалист по избирателен развой, покровител за изборните права на българите зад граница, съучредител на Института за развиване на обществената среда, омбудсман на София (2001-2004).

Антоанета Цонева е отворила преносимия компютър си, на който се вижда междинен пръст с надпис " за Цеко ". Вероятно става въпрос за Цеко Минев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР