Властта е временна, дори и най-дълго управлявалият притежава власт до

...
Властта е временна, дори и най-дълго управлявалият притежава власт до
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Властта е временна, глупавите управленски решения са трайни

Властта е краткотрайна, даже и най-дълго управлявалият има власт до време. Последствията от глупавите управнически решения обаче са трайни и труднозаличими, съобщи служебният министър председател Гълъб Донев преди съвещанието на Министерския съвет.

 

Той се обърна към служебните министри и съобщи: Преди четири месеца се заклехме да съблюдаваме конституцията и законите на страната и във всичките си дейности да се ръководим от ползите на народа. Тогава желаех от вас работа на 100% и умни решения. Четири месеца по-късно нищо не се е трансформирало в упованията ми.

 

Той акцентира, че служебното държавно управление е краткотрайна власт. По думите му несъмнено събитие, което не е записано в главния закон, е, че властта е краткотрайна и даже най-дълго управлявалият има власт до време. " Последствията от глупавите управнически решения обаче са трайни и мъчно заличими ", съобщи Гълъб Донев. 

 

Той заяви, че през днешния ден кабинетът ще разиска решение, което ще обезпечи еднократна помощ за отопление в размер на 300 лева за още 50 хиляди фамилии. Право на тази помощ имат фамилиите с деца с трайни увреждания, фамилиите с деца без право на наследствена пенсия от умрял родител, деца сираци, хора с увреждания, потърпевши от пожари, наводнения и други естествени бедствия през 2022 година, както и ветерани от войните, военноинвалиди и военнопострадали. 

 

Очаквайте детайлности!

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР