Властите заявиха в петък, че искат да арестуват г-жа Челеберти

...
Властите заявиха в петък, че искат да арестуват г-жа Челеберти
Коментари Харесай

Директорът на Мис Вселена е обвинен в държавна измяна за предполагаем заговор за сваляне на правителството на Никарагуа

Властите обявиха в петък, че желаят да арестуват госпожа Челеберти за хипотетично споразумяване на състезанието в интерес на антиправителствени кралици на хубостта и преобразяване на „ състезанията в политически клопки и политически засади, финансирани от задгранични сътрудници. ”

Г-жа Челеберти, някогашна кралица на хубостта, също беше упрекната в пране на пари и разпространяване на подправени вести.

Съпругът и синът й също бяха арестувани по обвинявания в скрит план отпреди пет години, откакто бяха задържани в дома им в столицата Манагуа.

Обвиненията идват, откакто се появиха фотоси на Шейнис Паласио, която предишния месец стана първата Мис Никарагуа, спечелила Мис Вселена, участвайки в всеобщи антиправителствени митинги през 2018 година

Никарагуанският деспот Даниел Ортега в началото отпразнува нейната победа като миг на „ законна наслада и горделивост “, само че съгласно известията от този момент се е обърнал против 23-годишната, откогато фотосите излязоха вирусни в обществените медии.

Твърди се, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР