Властите в Северна Корея са се върнали към предишната си

...
Властите в Северна Корея са се върнали към предишната си
Коментари Харесай

В САЩ се страхуват, че Ким Чен Ун ще извърти номер на Тръмп

Властите в Северна Корея са се върнали към предходната си твърда линия на държание, считат в американската администрация, съгласно източници на The Washington Post, съобщи БГНЕС.
Източниците на вестника считат, че това е реалност на фона на незавършената работа по координиране на детайлите на предстоящата среща сред президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и севернокорейския водач Ким Чен Ун.
Изданието отбелязва, че самият Тръмп към момента се стреми да се срещне с Ким Чен Ун, планирането продължава, само че остава все по-малко време за одобряване на окончателния дневен ред и съгласуването на редица съответни въпроси.
Според високопоставени чиновници в администрацията на Тръмп, като се преценяват всички обстоятелства, Пхенян се пробва да реализира огромни отстъпки от Съединени американски щати още преди срещата или да показа всичко по този начин, че да бъде упрекнат Тръмп, в случай че в Сингапур срещата бъде омаловажена, или напълно срещата попадне.
" Те към този момент не са се отказали от присъединяване. И президентът не е направил това. Съвсем не наподобява, че те изобщо желаят денуклеаризация ", твърди един от чиновниците. В администрацията обръщат внимание на обстоятелството, че макар декларираното очистване на един от нуклеарните си полигони от КНДР, нито един от задграничните инспектори или публицисти не е бил позволен в страната, с цел да удостовери това.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР