Властите в Ню Джърси разкриха, че похотлива двойка - мъж

...
Властите в Ню Джърси разкриха, че похотлива двойка - мъж
Коментари Харесай

Покъртителен разказ! Исках да получа работа като детегледачка, а ме направиха проститутка за десет дни

Властите в Ню Джърси разкриха, че сластна двойка - мъж и жена са примамили 17-годишно момиче в мотел под претекст, че ще проведат с нея събеседване за детегледачка.

Вместо това го заставили да приема опиати и да работи като продажница в течение на 10 дни, оповестява Independent.

19-годишният Кристофър Уайт и 28-годишната му другарка Адрия Регън са упрекнати в редица закононарушения - търговия с хора, склоняване към проституция, принуждаване на малолетна към секс и разпространяване на опиати.



Двойката се свързала със 17-годишната си жертва под претекст, че би трябвало да се погрижи за двете дребни деца на Адрия.

Вместо това я дрогирали с амфетамини и трева и я принудили да работи като екскорт. Казали й, че в противоположен случай двете деца ще умрат.

Изратената двойка карала момичето да прави секс с няколко души дневно, заплашили жертвата си, че в случай че реши да избяга, ще я намерят и пребият до гибел.

Все отново момичето съумяло да избяга - то изчакало миг, когато двойката заспала. Прокурорът в Ню Джърси е бил толкоз впечатлен от особената свирепост на случая, че го нарекъл " трогателен ". В момента сластните мъж и жена са в пандиза.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР