Властите в Нова Зеландия се опитват да прогонят протестиращи срещу

...
Властите в Нова Зеландия се опитват да прогонят протестиращи срещу
Коментари Харесай

Бари Манилоу, Джеймс Блънт и „Макарена“ срещу Covid протеста в Нова Зеландия

Властите в Нова Зеландия се пробват да прогонят протестиращи против Covid рестриктивните мерки пред Народното събрание в Уелингтън с осъществявания на американския музикант Бари Манилоу и с шлагера „ Макарена “, оповестиха осведомителните организации.

Демонстрантите от така наречен „ Конвой за независимост “, който дойде преди седмица в столицата на страната и блокира улиците в центъра пък дадоха отговор с песни като „ We`re Not Gonna Take It “ на рокаджиите „ Туистед Систър “.

В четвъртък полицията арестува 122 души от протестиращите, само че по-късно промени тактиката против тях.

Сред нововъведенията бе пренасочване на пръскачките на моравата против стачкуващите и техния „ Лагер на свободата “, въодушевен от водачите в столицата на Канада Отава. Но недоволните жители изкопали канали, с цел да пренасочат водата, заяви АП.

Тогава ръководителят на Народното събрание Тревър Малард предприе нов метод – Бари Манилоу, „ Макарена “ и послания за Covid имунизация.

Британският артист Джеймс Блънт в това време се пошегува в Туитър като тагна новозеландската полиция, че може точно той да е верният човек за задачата им.

Така шлагерът му „ You’re beautiful “ неотложно бе включен в плейлистата на управляващите против митинга. 



Тези старания обаче през днешния ден бяха разкритикувани от служители на реда, хванати в капан сред „ двете огневи линии “ на музикалните офанзиви.

Този метод „ сигурно не би бил тактичност или методология, която бихме одобрили и сигурно не бихме предпочели “, съобщи шефът на полицията в Уелингтън Кори Парнъл, представен от Агенция Франс Прес.

Give me a shout if this doesn’t work.
— James Blunt (@JamesBlunt)
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР