Властите в Норвегия обявиха, че ще преразгледат редица противоречиви случаи

...
Властите в Норвегия обявиха, че ще преразгледат редица противоречиви случаи
Коментари Харесай

Норвегия преразглежда отнемането на деца заради психиатър - сексуален маниак

Властите в Норвегия оповестиха, че ще преразгледат редица спорни случаи на лишаване на деца от родителите по решения на службата за отбрана на децата. Това се случва след следствие на Би Би Си за ролята в тези случаи на прочут локален детски психиатър, наказан година за събаряне на хиляди фотоси с детска порнография от интернет.

Както е известно няколко български двойки или фамилии със разбъркан брак също пострадаха от строгите и спорни ограничения в страната.

В продължение на 20-ина години психиатърът 56-годишният Йо Ерик Бройн взел участие в рекомендациите деца да бъдат отнемани от фамилиите им и сложени под закрилата на страната.

През април обаче съд в Осло го е осъдил на близо 2 години затвор, откакто призна, че свалил близо 200 000 фотоси и повече от 12 000 видеоклипа със полово принуждение над деца. По време на правосъдния развой станало ясно, че някои фотоси показвали напълно дребни деца, изнасилвани от възрастни мъже.

 Още една българска майка: Напуснахме Норвегия след тормоз от обществените Виж още Още една българска майка: Напуснахме Норвегия след тормоз от социалните
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР