Властите в Италия наредиха от днес да бъдат затворени всички

...
Властите в Италия наредиха от днес да бъдат затворени всички
Коментари Харесай

Италия се подплаши от нощните заведения

Властите в Италия подредиха от през днешния ден да бъдат затворени всички нощни клубове и нощни заведения в страната поради увеличението на заразяванията с ковид, изключително измежду младежите, предадоха ДПА и Ройтерс.

Нощните заведения, в това число събитията навън и плажните клубове, ще останат затворени до 7 септември, съобщи здравният министър Роберто Сперанца.

Въвежда се също по този начин наложително носене на маски от 18 до 6 ч. в регионите покрай питейни заведения и заведения за хранене и на местата, където има огромна възможност за събиране на хора.

Това е първото обновяване на ограничаващите ограничения в Италия в отговор на увеличението на случаите на ковид.

Новите правила се вкарват след известия за празненства, на които младежи без защитни маски на лицата са пренебрегнали напътствията за обществена отдалеченост.

"Не можем да потъпчем жертвите, които направихме през последните месеци. Нашият приоритет би трябвало да бъде да отворим още веднъж учебните заведения при цялостна сигурност през септември ", сподели Сперанца.

Той прикани младежите да бъдат допустимо най-внимателни и ги предизвести, че "ако заразят своите родители и своите баби и дядовци, има заплаха да причинят същински вреди ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР