Властите в Германия възнамеряват от 28 декември да въведат в

...
Властите в Германия възнамеряват от 28 декември да въведат в
Коментари Харесай

Германия планира „лек локдаун“ от 28 декември

Властите в Германия имат намерение от 28 декември да вкарат в страната „ лек локдаун “, макар предварителните си проекти да не се стягат рестриктивните мерки за имунизирани и преболедували COVID-19.

По информация на портала Focus Online подобен текст съдържа планът за нови ограничения, който се чака да бъде признат на утрешното съвещание на държавното управление.

Ограниченията се постановат поради разпространяването на варианта Омикрон и ще обиден всички жители, без значение дали са имунизирани, преболедували или не, заяви списание „ Билд “.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Германия ще наложи строги ограничавания на неимунизираните, за...

Канцлерът на Германия Олаф Шолц ще организира диалози с ръководителите на районните държавни управления, в които централна тематика ще бъде разпространяването на ковид. Експертният съвет от епидемиолози към този момент предложи за битка с ковид да се вкарат ограничавания на конткатите. Ако бъдат въведени тези ограничаващи ограничения, този локдаун на процедура ще бъде третият от началото на пандемията.

Считано от 28 декември, участниците в частни срещи за имунизирани и преболедували не би трябвало да надвишават 10 души. Това условие ще ваши както за срещи на закрито, по този начин и навън. По-рано рестриктивните мерки действаха единствено за неимунизирани жители. Сега се дава опция да се срещат представителите единствено на две семейства или фамилии, като членовете във всяко от тях не трябва да са повече от двама.

От 28 декември ще бъдат дефинитивно затворени всички клубове и нощни заведения. По-рано за тях важаха ограничавания, съгласно които на посетителите беше неразрешено да танцуват.

С цел закъснение на разпространяването на разновидността Омикрон, са нужни по-нататъшни ограничавания на контактите за имунизирани и преболедували, гласи планът на държавното решение.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР