Властите в Германия арестуваха мъж, заподозрян за отравянето на бебешки

...
Властите в Германия арестуваха мъж, заподозрян за отравянето на бебешки
Коментари Харесай

Арестуваха предполагаемия изнудвач, отровил детски пюрета в Германия

Властите в Германия арестуваха мъж, обвинен за отравянето на бебешки пюрета , осведоми DW.

Първоначално управляващите в Германия не са били сигурни дали арестуваният мъж е този, който изиска рушвет за отравянето на бебешки храни. Впоследствие обаче органите на реда решили, че има действителна опция арестуваният да е виновен за отравянето на пюретата.

 Мъж отровил бебешки пюрета в Германия, изнудва за 10 млн. евро
Мъж отровил бебешки пюрета в Германия, изнудва за 10 млн. евро

Изнудвачът заплашва да токсини несигурно количество храна

Мъжът е бил арестуван в региона на Тюбинген. Той е на към 50-годишна възраст и съгласно локалните служители на реда наподобява доста на индивида от публикуваните видеоматериали. Полицаите са подхванали дейности по обискиране на дома на арестувания, само че все още няма информация дали там е намерено отровно вещество или някакви индикации, доказващи съпричастността на арестувания към действието.

Предполага се, че мъжът е бил арестуван поради голям брой сигнали от съзнателни жители, които припознали в него търсения по фотография човек. В полицията в Германия били подадени над 600 сигнала по случая.

 Изнудвачът в Германия може да токсини и други храни
Изнудвачът в Германия може да токсини и други храни

Около лъжичка етиленгликол убива бебе

Въпреки ареста управляващите в Германия не престават да предизвестяват хората, че към момента съществува действителна заплаха инфектирана храна да доближи до техните деца. Потребителите би трябвало подробно да ревизират храните дали са добре запечатани, с цел да отхвърлят всевъзможни подозрения.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР