Властите в бразилските градове Рио де Жанейро и Сао Пауло

...
Властите в бразилските градове Рио де Жанейро и Сао Пауло
Коментари Харесай

Заради Омикрон - отлагат за април карнавалите в Рио и Сао Пауло

Властите в бразилските градове Рио де Жанейро и Сао Пауло оповестиха, че отсрочват обичайните паради на школите по самба за края на април поради нарастването на случаите на Ковид-19 в резултат на разпространяването на разновидността Омикрон в страната, предадоха международните организации.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 555
В началото на месеца и двата града анулираха уличните шествия и празненства по време на карнавалите, само че въпреки всичко имаха намерение парадите на учебните заведения по самба да се състоят в края на февруари. Парадите ще се проведат в края на април, се споделя в взаимно изказване на управляващите на двата града, осведоми Българска телеграфна агенция, базирайки се на Ройтерс.

Бразилия сега е обхваната от поредна вълна на ковид поради бързото разпространяване на разновидността Омикрон. В страната се оповестява за приблизително по 120 хиляди новозаразени на ден.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 555  Три проучвания в Съединени американски щати сочат: Нужни са бустерни дози ваксини против Омикрон Три проучвания в Съединени американски щати сочат: Нужни са бустерни дози ваксини против Омикрон  Министър Сербезова изясни за какво се постанова стягането на Коронавирус ограниченията

Министър Сербезова изясни за какво се постанова стягането на Коронавирус ограниченията  Министър Сербезова изясни за какво се постанова стягането на Коронавирус ограниченията Министър Сербезова изясни за какво се постанова стягането на Коронавирус мерките
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР