Властите в американския щат Калифорния ще въведат отново задължителното носене

...
Властите в американския щат Калифорния ще въведат отново задължителното носене
Коментари Харесай

В Калифорния въвеждат отново задължителното носене на маски

Властите в американския щат Калифорния ще вкарат още веднъж наложителното носене на маски на закрито за всички публични места, съобщи Ройтерс като се базира секретаря по опазването на здравето в щата Марк Гали.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28974
Причината е  покачването на случаите на инфектирани. Процентът на новите случаи в Калифорния се усили с 47 на 100 от Деня на благодарността през ноември насам.

Заповедта влиза в действие в сряда и действието й ще продължи един месец. Властите ще вкарат и по-строги условия за тестване на неимунизираните, които посещават обществени събития като музикални фестивали и мачове. Те ще би трябвало да се тестват най-късно един ден авансово. Пристигащите в Калифорния пасажери пък ще би трябвало да се подложат на тест три до пет дни след идването си, осведоми БНР.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28974  1959 са новите случаи на ковид 1959 са новите случаи на ковид  Министър Сербезова ще проучва резултатите от въвеждането на зеления документ Министър Сербезова ще проучва резултатите от въвеждането на зеления документ  Германец упрекнат във подправяне на 400 имунизационни документи Германец упрекнат във подправяне на 400 имунизационни сертификати
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР