Властите на Ню Йорк разшириха вчера обхвата на задължителната ваксинация

...
Властите на Ню Йорк разшириха вчера обхвата на задължителната ваксинация
Коментари Харесай

Ню Йорк разширява обхвата на задължителната ваксинация върху децата и работещите в частния сектор

Властите на Ню Йорк разшириха през вчерашния ден обсега на наложителната имунизация против КОВИД-19, включвайки в групата на подлежащите на наложителна имунизация децата над петгодишна възраст и всички работещи в частния бранш в миг, когато мощно заразния вид Омикрон на ковид се популяризира във от ден на ден американски щати, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28871
Най-многолюдният американски град слага период до 27 декември за всички 184 000 компании в мегаполиса да имунизират чиновниците си, сподели кметът Бил де Блазио. Освен това децата сред 5 и 11 години би трябвало да си сложат най-малко една доза ваксина до 14 декември, а тези над 12-годишна възраст да бъдат изцяло имунизирани до 27 декември, с цел да могат да посещават заведения за хранене и да вземат участие в извънкласни занимания, като спорт, музикални и танцови прояви, заяви Българска телеграфна агенция.

" Ваксинацията е методът да излезем от тази пандемия и това са смели, първи по рода си в страната ограничения, които да предизвикват нюйоркчани да запазят себе си и общностите си в сигурност ", уточни в изказване Де Блазио, който сдава поста идващия месец на новоизбрания кмет Ерик Адамс.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28871  2426 са новите случаи на ковид 2426 са новите случаи на ковид  Кипър вкара ограничения за избавяне на Коледа Кипър вкара ограничения за избавяне на Коледа  Шефът на Лекарския съюз разкри какво наказване грози доктор Мангъров Шефът на Лекарския съюз разкри какво наказване грози доктор Мангъров
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР