Властите на Финландия ще възобновят временно контрола по границите с

...
Властите на Финландия ще възобновят временно контрола по границите с
Коментари Харесай

Финландия възобновява контрола по границите заради срещата Путин-Тръмп

Властите на Финландия ще възобновят краткотрайно контрола по границите с останалите страни от Европейски Съюз поради срещата на върха на президентите на Съединени американски щати и на Русия, която ще се състои на 16 юли, оповестява финландското издание " Хелзинкен саномат ", представен от ТАСС.

Контролът ще бъде върнат за четири дни. Той ще бъде въведен в 12 ч. локално време на 13 юли (12 ч. българско време) и ще продължи до 12 ч. локално време на 17 юли, прецизира Българска телеграфна агенция.

В делегацията, която ще съпровожда Тръмп в Хелзинки, ще бъдат първата дама Мелания Тръмп, съветникът по националната сигурност Джон Болтън, началникът на личния състав на Белия дом Джон Кели, съветникът по политически въпроси Стивън Милър, говорителката на Белия дом Сара Сандърс, шефът на отдела за обществени мрежи Дан Скавино други, оповестява в. " Политико ". Този път, измежду съпътстващите лица няма да бъдат съветникът и шурей на Тръмп - Джаред Къшнър, и неговата брачна половинка, дъщерята на президента Иванка, които постоянно съпровождат президента в чужбина.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР