Владо Пенев буквално ще се пръсне, установиха папараците на Уикенд.

...
Владо Пенев буквално ще се пръсне, установиха папараците на Уикенд.
Коментари Харесай

Владо Пенев ще се пръсне

Владо Пенев безусловно ще се пръсне, откриха папараците на „ Уикенд ”. Актьорът е грубо надебелял, а корема му „ върви ” преди него с горе-долу минута. На звездата от „ Под прикритие ” обаче очевидно не му пука и на този стадий не взима съществени ограничения.

Възпълният стомах на Владо издуваше фланелката му, а погледнат в профил, екранният комисар Попов от „ Под прикритие ” изглеждаше като Карлсон. Прехвърлилият 60-те актьор се пазеше от слънцето с шапка в комуфлажен десен, а на тил мъкнеше обемна раница. Припомняме, че преди 2 години Владо удари 120 кила, само че след това, въпреки и с тъга, съумя да смъкне огромна част от наднорменото си тегло. Сега той отново се е ошишкал крепко и има потребност от незабавна диета.

Странно е когато министър, пък бил той и някогашен, върви по къси гащи в центъра на София. Хората, заемали високи длъжности в държавната администрация, нормално са облечени с ризи и сака даже в най-големите жеги, само че Владо Пенев е изключение от това предписание. Той се носи пет за четири и зиме, и лете. Когато температурите са по-ниски, артистът от Народния спектакъл носи сив развлечен спортен екип, а щом времето се затопли, надява бермуди. Онзи ден да вземем за пример той крачеше около някогашния хотел „ Радисън ” нагизден с тениска и черни къси гащи, под които се виждаше татуировката на левия му прасец – голям змей.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР